Tercihim siyahtır ama illa siyah olsun diye bir şey yok deri olursa iyi olur. Linkte attığıma benzer istiyorum çok büyük olmasın kart koyacak fazla yer olsun 300-600 TL arası verebilirim.

Tercihim siyahtır ama illa siyah olsun diye bir şey yok deri olursa iyi olur. Linkte attığıma benzer istiyorum çok büyük olmasın kart koyacak fazla yer olsun 300-600 TL arası verebilirim.

İçine ne kadar kağıt para sığıyor?Aynı ürünü 1-1.5 yıldır kullanıyorum, memnunum hocam. İçerisine 200 TL sığıyor bilgin olsun.

Garbalia STD Siyah Argenta Hakiki Deri Kartlık Cüzdan Klasik - Fiyatı, Yorumları
Garbalia STD Siyah Argenta Hakiki Deri Kartlık Cüzdan Klasik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Nakit çok taşımıyorum ama 8-12 arası kağıt para rahat sığar.İçine ne kadar kağıt para sığıyor?
Nakit çok taşımıyorum ama 8-12 arası kağıt para rahat sığar.

Satıcıda aradığım cüzdanın deri halini buldum logosu bir tık kötü onun haricinde iyi gibi

Garbalia Utah Vintage Deri Gri Kartlık Cüzdan - Fiyatı, Yorumları
Garbalia Utah Vintage Deri Gri Kartlık Cüzdan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.