300 bin TL araç önerisi

Makaleler
1
Yer
TR
Daha fazla  
Merhaba.
Bütçem 300 Bin TL ve bu bütçeye pek seçenek yok doğrusu.
Aradığım özellikler; hidrolik direksiyon, klima ve ABS. (ABS şart değil ama olursa iyi olur.)

2008 model Citroën C3 buldum 1.4 benzin 150 bin km
2003-2006 model Renault Clio 1.2 ve 1.4 benzin olanları var. Kilometreleri 150-190 bin km falan.

Bu araçlara bakıyorum fakat daha mantıklı ne olabilir acaba?

Merhaba.
Bütçem 300 bin TL ve bu bütçeye pek seçenek yok doğrusu.
Aradığım özellikler; hidrolik direksiyon, klima ve ABS. (ABS şart değil ama olursa iyi olur.)

2008 model citroën C3 buldum 1.4 benzin 150 bin km.
2003-2006 model Renault Clio 1.2 ve 1.4 benzin olanları var. Kilometreleri 150-190 bin km falan.

Megane ve Clio2 bakabilirsiniz.

Opel grubu düşünürsen böyle bir şey alabilirsin ABS var klima var yakıt konusunda çok cimri 1.5 sene kullanmıştım otomatiğini.

Hocam marka fark etmez. Kolay bozulmasın ve satarken zorlanmayayım yeter.
Attığınız araba çok iyi fakat benim buralarda öyle pek seçenek yok. Yakın bölgelerden almak istiyorum.
Artvin Rize Trabzon bölgesine bakıyorum.

Hocam marka fark etmez. Kolay bozulmasın ve satarken zorlanmayayım yeter.
Attığınız araba çok iyi fakat benim buralarda öyle pek seçenek yok. Yakın bölgelerden almak istiyorum.
Artvin Rize Trabzon bölgesine bakıyorum.

Bu ilandaki araçlar bir pazarlık yapın isterseniz boya takıntınız olmasın km göre düzgün araç ve Opel grup sizi yormaz ve üzmez seversiniz.

Bu ilandaki araçlar bir pazarlık yapın isterseniz boya takıntınız olmasın km göre düzgün araç ve Opel grup sizi yormaz ve üzmez seversiniz.

Vay be güzel arabaymış ama bu adamla fiyatta anlaşacağımı hiç sanmıyorum. Gene de bir şansımı deneyeyim pazarlık konusunda.

Merhaba.
Bütçem 300 Bin TL ve bu bütçeye pek seçenek yok doğrusu.

2008 model Citroën C3 buldum 1.4 benzin 150 bin km

Satış kolaylığı bakımından Clio alacaksanız 1.2 almalısınız.

Volvo S40 1.8 önerebilirim. 2000-2001 model bulursun.

2. aracım kendisi 2001 modeli var bende, sağlam arabadır. Çok memnunum.

Yola oturur, virajda arka kaymaz, lastiklerin de iyiyse hiç korkma.
Volvo'yu Volvo yapan modeldir bunlar, sağlamdır.
Donanım olarak iyidir. Motoru da sağlamdır. Kolay kolay ölmez. Şanzımanı da kolay kolay sıkıntı çıkartmaz. Otomatik bulursun o fiyata. Kilometre yüksektir. Takılma ama, dökme çelik Volvo motorudur, kolay kolay ölmez bunun motoru.

Benim araç 270 Binde, motor ustasına sordum motor ister mi diye, 400 bine kadar düşünme daha birşey olmaz buna dedi.
Ne yağ yakma var ne de bir şey motorda.

Eksileri; Parçası pahalıdır, ustası zor bulunur. Ağır arabadır, çok yakar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı