300 bin TL’ye kadar araba önerisi

Snts

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar. Evdekilerin sürmeyi öğrenirken bineceği ve ehliyetten sonra trafiğe çıkmaktan çekinmeyeceği bir araç bakıyorum. Otomobilden anlayan arkadaşlar, tasarımı aşırı güzel olmasa da Tofaşımsı olmayan, mümkün olduğu kadar az sorun çıkaracak ve parçasını bulabileceğimiz bir araç önerebilir mi? Ford Ka ve Palio baktım şimdiye kadar. Ford Ka, en eski kasa çok tatlı bulduğum bir araç olsa da genelde önermiyorlar, Palio hakkında da pek bir bilgim yok. Hatchback veya sedan olması önemli değil. Zaman zaman uzun yol da yapmak isterim. Bütçe 300 bin lira, hatta altı olması işime gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Palio dediğiniz gibi alınabilir. Ustası ve parçası bol bir araba. Bence bu bütçede Mazda 323 alınabilir ancak küçük şehirlerde parça ve usta sıkıntısı var.
Hocam peki Ford Ka neden önerilmiyor? O bütçelerde en beğendiğim ve temizini bulabilirsem belki de hiç satmak istemeyeceğim bir araba. Bugün trafikte görünce tekrar beğendim. Bana göre duruşu Palio’dan falan çok daha güzel.

Merhabalar. Evdekilerin sürmeyi öğrenirken bineceği ve ehliyetten sonra trafiğe çıkmaktan çekinmeyeceği bir araç bakıyorum. Otomobilden anlayan arkadaşlar, tasarımı aşırı güzel olmasa da Tofaşımsı olmayan, mümkün olduğu kadar az sorun çıkaracak ve parçasını bulabileceğimiz bir araç önerebilir mi? Ford Ka ve Palio baktım şimdiye kadar. Ford Ka, en eski kasa çok tatlı bulduğum bir araç olsa da genelde önermiyorlar, Palio hakkında da pek bir bilgim yok. Hatchback veya sedan olması önemli değil. Zaman zaman uzun yol da yapmak isterim. Bütçe 300 bin lira, hatta altı olması işime gelir.
Clio 1-2 1.4 16 valf parçası ucuz Palio Punto'ya göre daha az problem çıkartır LPG ile çok az yakar parçası rahat bulunur.
Ek olarak Megan 1 de olabilir. Clio ya göre daha geniş ve bir tık daha konforlu

Hocam peki Ford ka neden önerilmiyor? O bütçelerde en beğendiğim ve temizini bulabilirsem belki de hiç satmak istemeyeceğim bir araba. Bugün trafikte görünce tekrar beğendim. Bana göre duruşu Palio'dan falan çok daha güzel.

Araba sadece tipten ibaret değildir.

Ek olarak megan 1 de olabilir. Clio'ya göre daha geniş ve bir tık daha konforlu.

Makyajlı olursa güzel olur fakat tek dikkat edilmesi gereken rta paketlerde 8 valf olanlar var onlardan uzak durulması gerekiyor.

Temiz bulunursa efsane kasa Corolla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı