EmreYildiz
Hectopat
Daha fazla
Oyunda FPS 300'ün altına düşmüyor pingim de 5'in üstüne çıkmıyor 3 maç attım son maça girerken map yükleme alanında bayağı bekledim sonra takımdakilerin "remake verelim" seslerini duydum tam vereceklerdi ben geldim oyuna fakat ne Mic basabiliyorum ne yazı yazabiliyorum info sıfır (yazdıklarım da 10-15 dakika sonra gidiyor) yani çıldırırsın koskoca Riot Games şu oyun piyasaya sunulduğundan beri şu sorunu çözmedi gitti ayrıca spike de kurulmuyordu evet yanlış duymadınız
spike ile a gidip "4" e basıyorum fakat spike kurmuyordu bildiğiniz. Basılı tutuyorum 10 saniye yine kurmuyor ben bu oyunu oynayarak CS:GO'ya ihanet ettiğimizi düşünmeye başladım bilmiyorum yani yücelik'e kadar çıktım ama şu sorunlar bir bitmedi gitti en sonunda temelli bırakacağım boşu boşuna oyun kaybedip -20 yiyoruz bir oyunda en az yarım saat gidiyor o zaman da hiç oluyor böylece. Ben bu yazıları yazarken şu an maç oynanıyor ama giremiyorum ve Mic basamıyorum Sage'yim ama can veremiyorum millete... Ayrıca oyundan da çıkılmıyor "Masaüstüne dön" butonuna tıklıyorum öylece bekliyor tepki vermiyor.