300 FPS alan sistem Valorant'ta maça geç giriyor

EmreYildiz

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Oyunda FPS 300'ün altına düşmüyor pingim de 5'in üstüne çıkmıyor 3 maç attım son maça girerken map yükleme alanında bayağı bekledim sonra takımdakilerin "remake verelim" seslerini duydum tam vereceklerdi ben geldim oyuna fakat ne Mic basabiliyorum ne yazı yazabiliyorum info sıfır (yazdıklarım da 10-15 dakika sonra gidiyor) yani çıldırırsın koskoca Riot Games şu oyun piyasaya sunulduğundan beri şu sorunu çözmedi gitti ayrıca spike de kurulmuyordu evet yanlış duymadınız :) spike ile a gidip "4" e basıyorum fakat spike kurmuyordu bildiğiniz. Basılı tutuyorum 10 saniye yine kurmuyor ben bu oyunu oynayarak CS:GO'ya ihanet ettiğimizi düşünmeye başladım bilmiyorum yani yücelik'e kadar çıktım ama şu sorunlar bir bitmedi gitti en sonunda temelli bırakacağım boşu boşuna oyun kaybedip -20 yiyoruz bir oyunda en az yarım saat gidiyor o zaman da hiç oluyor böylece. Ben bu yazıları yazarken şu an maç oynanıyor ama giremiyorum ve Mic basamıyorum Sage'yim ama can veremiyorum millete... Ayrıca oyundan da çıkılmıyor "Masaüstüne dön" butonuna tıklıyorum öylece bekliyor tepki vermiyor.

Oyun SSD'ye mi kurulu HDD'ye mi?
SSD'ye kurulu hocam. Zaten oyuna girerken hızlı giriyor karakter seçme ekranında veya map yüklenirken beklemiyorum fazla ama oyun bazen böyle saçmalıyor işte. Ben sorunun sistemden kaynaklandığını düşünmüyorum sistem imzamda yazıyor.

İnternetim de Turknet 1000 MBPS

Büyük ihtimal Riot'un sorunu bana da oluyor. Bir diğer ihtimal ise depolama kaynağı da olabilir.
Oyun SSD'ye kurulu hocam ve bayağı bir alan var. Bilgisayarın sıcaklık değerleri de iyi. Oyuna girsem adamlar bana küfür etse haklısınız diyeceğim adamlara ben ne yapayım oyun sorunlu ise...

-35 :D Bir de AFK kaldım diye ceza dayamışlar...

aaaaaa.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı