300₺ gamepad tavsiyesi

haykokan

Hectopat
Daha fazla  
1₺ dahi geçmeyeceğim bu sınırı. Wireless üzerinden Bluetooth'la bağlanarak bilgisayarımda oynamak istiyorum, aşağı yukarı her tür oyunu gamepad ile oynamayı seviyorum. Monster Pusat Pro kafama yatmıştı fakat şikayetçi olmayan kişi sayısı 3 falan o yüzden bu gamepadden uzak duracağım, önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
malesef 300lira bandında garantisi olan bir xbox kolu piyasada bulunmyor günlerce aradım. ilk versiyon dediğiniz xbox 360 sanırım bunun kablolusunu 2 kere aldım ikisi de 6 ay sonra tuşlarda erime yaptı.

Letgo'da bir dünya 350 satan var yazarsan onlara 300 TL olur mu diye merak etme bırakırlar 300
Kolun garantisiyle işin ne garanti çok önemli değil gittiğinde kontrol et yeter Xbox kolları kolay bozulan kollar değil. İlk seri dedigim kulaklık girisi olmayan versiyon bazen Letgo'da sıfır olarak karşına çikabiliyor iyice araştır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı