3 3mert7 Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #1 Merhabalar, 250-300₺ bütçe var. Fanlı, PSU'suz kasa önerinizi bekliyorum. RGB zorunlu değil, hava akışı iyi olsa yeter. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2021
Merhabalar, 250-300₺ bütçe var. Fanlı, PSU'suz kasa önerinizi bekliyorum. RGB zorunlu değil, hava akışı iyi olsa yeter.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 21 Mart 2021 #2 Performax Xenom Siyah Akrilik Pencereli 4xraınbow Fan Atx Kasa Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Performax Xenom Siyah Akrilik Pencereli 4xraınbow Fan Atx Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Performax Xenom Siyah Akrilik Pencereli 4xraınbow Fan Atx Kasa Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Performax Xenom Siyah Akrilik Pencereli 4xraınbow Fan Atx Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #3 PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com
PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com
geralt23 Decipat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.047 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #4 3mert7 dedi: Merhabalar, 250-300₺ bütçe var. Fanlı, PSU'suz kasa önerinizi bekliyorum. RGB zorunlu değil, hava akışı iyi olsa yeter. Genişletmek için tıkla... Zalman S2 Mid Tower Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Zalman S2 Mid Tower Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
3mert7 dedi: Merhabalar, 250-300₺ bütçe var. Fanlı, PSU'suz kasa önerinizi bekliyorum. RGB zorunlu değil, hava akışı iyi olsa yeter. Genişletmek için tıkla... Zalman S2 Mid Tower Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Zalman S2 Mid Tower Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #5 https://www.hepsiburada.com/fsp-cmt141-gaming-pc-kasasi-psu-yok-p-HBV00001C32PO?magaza=Ofmat%20Teknoloji
https://www.hepsiburada.com/fsp-cmt141-gaming-pc-kasasi-psu-yok-p-HBV00001C32PO?magaza=Ofmat%20Teknoloji
D doguutetik Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 21 Mart 2021 #6 https://www.hepsiburada.com/everest...pered-camli-bilgisayar-kasasi-pm-HB00000Y6Q09 Bende kullanıyorum memnunum.
https://www.hepsiburada.com/everest...pered-camli-bilgisayar-kasasi-pm-HB00000Y6Q09 Bende kullanıyorum memnunum.
Caranthir Ar Feiniel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.477 Çözümler 7 Yer The Fields of Ard Skellig Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #7 Zalman S2. Performax marka kasanın kablo saklama alanı çok dar olduğundan birçok insan şikayetçi.
cgrkzl Decapat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 17 21 Mart 2021 #8 RAMPAGE VICTORY 1X12MM FANLI 600W 80PLUS BRONZE MIDT ATX KASA elimde bu kasa var hocam sıfır kapalı kutu, düşünürseniz yardımcı olabilirim
RAMPAGE VICTORY 1X12MM FANLI 600W 80PLUS BRONZE MIDT ATX KASA elimde bu kasa var hocam sıfır kapalı kutu, düşünürseniz yardımcı olabilirim
3 3mert7 Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #9 Rampage Private'da karar kıldım arkadaşlar. Teşekkür ederim. (Zalman S2'yi tek fan ile geldiğinden tercih etmedim.)
Rampage Private'da karar kıldım arkadaşlar. Teşekkür ederim. (Zalman S2'yi tek fan ile geldiğinden tercih etmedim.)
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #10 3mert7 dedi: Rampage Private'da karar kıldım arkadaşlar. Teşekkür ederim. (Zalman S2'yi tek fan ile geldiğinden tercih etmedim.) Genişletmek için tıkla... Rampage Private mATX destekliyor, unutmayın. Anakartınız ATX ise sıkıntı olabilir.
3mert7 dedi: Rampage Private'da karar kıldım arkadaşlar. Teşekkür ederim. (Zalman S2'yi tek fan ile geldiğinden tercih etmedim.) Genişletmek için tıkla... Rampage Private mATX destekliyor, unutmayın. Anakartınız ATX ise sıkıntı olabilir.