300 nit ve pivot özellikli 2. monitör tavsiyesi

adam john

Megapat
Makaleler
1
Merhaba efenim. 2. ekran olarak bir monitör alacağım. 1 hafta önce LG 24GN65R-B modelini 3000 TL gibi çok iyi bir fiyata almıştım ama ekranda belirgin bir çizgi vardı. Firma kusur olmadığını ve değişimi reddetti. İadesi gerçekleşti. Bu monitörün parlaklığı tam istediğim ölçüdeydi.

Aradığım 3 özellik var sadece:
1- 300 nit parlaklık.
2- Pivot özelliği şart masama anca öyle sığıyor.
3- 100 Hz olabilir. 60 istemiyorum şu anlık.

Teşekkür ederim.

Ekranda belirgin cizgi oldugu halde firma nasıl degisimi red ediyor ilgincmis. Ne zaman duzgun isini yapan insanlar olacak ulkemizde.

15.15'te firmaya teslim edildi bilgisi geldi. 16.25'te aradığımda reddedildi bir şey yok ekranda dendi. Firma ismi burada vermem doğru mu bilemediğimden vermiyorum.

3000TL'ye pivot özellikli IPS panel monitör bulmak pek kolay değil, olanlar da 100hz değildir.

3000TL'ye pivot özellikli IPS panel monitör bulmak pek kolay değil, olanlar da 100Hz değildir.

Ben fiyat bu olsun demedim. O fiyata o modeli almıştım ve ekran olarak (144 Hz dışında) buna yakın olsun istiyorum. Model önerilerine göre kafamda bir şeyler oluşturacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…