300 nit vs 400nit

Kerim_Efe

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 5060Tİ 16GB RYZEN 5 7500F MSİ PRO B650M-B GSKİLL RİPJAWS 16GB DDR5 6000MHZ CL36 RAM
ASUS VG27AQM5a alacağım ama 300 nitmiş veya ASUS VG27AQML5a alacağım, bu da 400nit ML5a da siyah ekranda beyaz ışık sızması oluyormuş sanırım ama parlaklığı daha yüksek. M5A da parlaklık az ama daha iyi gibi. 300 ile 400 çok fark eder mi? Deneyerek alabileceğim bir yer yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS VG27AQM5a alacağım ama 300 nitmiş veya ASUS VG27AQML5a alacağım, bu da 400nit ML5a da siyah ekranda beyaz ışık sızması oluyormuş sanırım ama parlaklığı daha yüksek. M5A da parlaklık az ama daha iyi gibi. 300 ile 400 çok fark eder mi? Deneyerek alabileceğim bir yer yok.
Fazla para vermene gerek yok 300nit işini görür

çok fark etmez ama ışık süzmesi olmayanı tercih etmek uzun vadede göz sağlığın ve 2. elde satarken bi avantaj olur

Fazla para vermene gerek yok 300nit işini görür.

Fiyatları aynı zaten birinde parlaklıktan dolayı ışık sızması oluuor sanırım ve 300nit olanın kontrastı 1300:1 diğeri 1000:1

Çok fark etmez ama ışık süzmesi olmayanı tercih etmek uzun vadede göz sağlığın ve 2. elde satarken bir avantaj olur.

Satmayacağım ve göz sağlığımı onemsemiyorum OLED telefonumu bile tam parlaklıkta kullanmaktan yandı parlaklığı seviyorum az olması beni rahatsız eder mi YouTube üzerinden birkaç tsne 300vs 400 izledim ama çok anlayamadım bazısında çok fark var bazısında az.

Hocam o şans işi mesela benim monitörün 2500:1 kontrast oranı ve az miktarda sızma var.

Monitör ne ve şans işi olan ne kronikmiş o monitörde.

Satmayacağım ve göz sağlığımı onemsemiyorum OLED telefonumu bile tam parlaklıkta kullanmaktan yandı parlaklığı seviyorum az olması beni rahatsız eder mi YouTube üzerinden birkaç tsne 300vs 400 izledim ama çok anlayamadım bazısında çok fark var bazısında az.
ışık süzmesi olmayanı al

Monitör ne ve şans işi olan ne kronikmiş o monitörde.
Monitörüm Samsung Odyssey G6, bak onu da sana şiddetle öneririm VA olduğuna aldanma harika monitör ve şans işi dediğim monitörde olan ışık sızması işte?
@bluerr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı