300 R FX 8350 İşlemciye Soğutucu Önerisi

Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar,arkadaşlar stok fan işlemci soğutucusu çok sesli çalışıyor. Artık yıldırdı. Bende yaklaşık bir aydır işte çalışıyorum. Bana en fazla 150 TL olacak işlemci soğutucusu istiyorum. Şimdi,öncelikle işlemciye O.C yapmayacağım tek amacım yüksek performans sesin kesilmesi ve ısınmaması. Ayrıca, anakartı kasadan çıkarmak istemiyorum. Direk stok fanı çıkarıp yeni alacağım işlemci soğutucusunu takmak istemiyorum. Saygılar, iyi akşamlar.

Montajında biraz zorlanabilirsin ama Technopat'ın videoları var. Cooler Master Hyper 212 EVO yeterli olacaktır.

Evet biliyorum. Yalnız anakartı söküp takmak benim için daha sıkıntılı.

Konuyu tekrar gündeme getiriyorum ama, haftaya Cooler Master Hyper 212 EVO işlemci soğutucusunu alacağım. Anakartı çıkartmadan takabilir miyim ? Eğer sıkıntı olmaz derseniz. Alıyorum ve montajını yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Takarsın takmasına da baya bir zorlanırsın açıkçası ben anakart dışarıdayken bile bayağı zorlandım. Çünkü anakartın arkasına bir destek takman gerekecek onun için de sökmen lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…