Fyuhh Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 447 Çözümler 1 12 Mayıs 2020 #1 100-300 TL arası 2+1 ses sistemi almak istiyorum ama kararsızım. Logitech mi yoksa Creative mi? Film dizi ve video dinlemek için öneri verir misiniz?
100-300 TL arası 2+1 ses sistemi almak istiyorum ama kararsızım. Logitech mi yoksa Creative mi? Film dizi ve video dinlemek için öneri verir misiniz?
V Vanilla sky Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 130 12 Mayıs 2020 #2 Creative'ye bulaşmanı önermem sana tavsiyem Logitech Z213 alman işini görecektir Logitech ses konusunda çok iyi.
Creative'ye bulaşmanı önermem sana tavsiyem Logitech Z213 alman işini görecektir Logitech ses konusunda çok iyi.
Çağlar Keyf Hectopat Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2020 #3 Fyuhh dedi: 100-300 TL arası 2+1 ses sistemi almak istiyorum ama kararsızım. Logitech mi yoksa Creative mi? Film dizi ve video dinlemek için öneri verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Film dizi önceliğin mi yoksa müzik dinlemek mi önceliğin
Fyuhh dedi: 100-300 TL arası 2+1 ses sistemi almak istiyorum ama kararsızım. Logitech mi yoksa Creative mi? Film dizi ve video dinlemek için öneri verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Film dizi önceliğin mi yoksa müzik dinlemek mi önceliğin
Fyuhh Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 447 Çözümler 1 12 Mayıs 2020 #4 şöyle hepsini yapıyoruz film dizi video müzik de dinliyoruz öncelik hepsi
Çağlar Keyf Hectopat Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2020 #5 O zaman sana fiyat olarak uygun performans olarak uçak olan ürün atıyorum Fyuhh dedi: şöyle hepsini yapıyoruz film dizi video müzik de dinliyoruz öncelik hepsi Genişletmek için tıkla... Grundig GSB 910 Black Bluetooth Soundbar bu ürünü tavsiye ederim optik kablo ile direk baglayabilirsin film dizi izlerken oldukça memnun olursun şuan 330 TL ye düşmüş tavsiye ederim
O zaman sana fiyat olarak uygun performans olarak uçak olan ürün atıyorum Fyuhh dedi: şöyle hepsini yapıyoruz film dizi video müzik de dinliyoruz öncelik hepsi Genişletmek için tıkla... Grundig GSB 910 Black Bluetooth Soundbar bu ürünü tavsiye ederim optik kablo ile direk baglayabilirsin film dizi izlerken oldukça memnun olursun şuan 330 TL ye düşmüş tavsiye ederim