Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Bilgisayarda her oyun için kullanacağım bir kol arıyorum bu aralar. PS4 için tasarlanmış olmasına rağmen en iyi seçeneğin Dualshock 4 olduğunu düşünüyorum. (Tabii Xbox One kolu Windows ile tam uyumlu olduğu için o da bir alternatif) Bir sorum var, Dualshock 4'ü bilgisayarda şarj edebilir miyim? Şarj edersem herhangi bir sıkıntı çıkar mı?
Diyelim bunları hallettik, gelelim satın alma kısmına:
Uygun fiyata arıyorum 300TL üzeri olmaz. Bulan varsa linkini koysun lütfen aşağıya.
Yenilenmiş Dualshock 4 Ps4 V2 Gamepad Kol - Yeşil Kamuflaj en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Yenilenmiş Dualshock 4 Ps4 V2 Gamepad Kol - Yeşil Kamuflaj incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
PS4 DUALSHOCK4 V2 KABLOSUZ GAMEPAD OYUN KOLU MUADİL 5 RENK en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! PS4 DUALSHOCK4 V2 KABLOSUZ GAMEPAD OYUN KOLU MUADİL 5 RENK incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Attıklarından birinci ve üçüncü orijinal değil. İkincisi ise yenilenmiş ürün. Yazıyor zaten orijinal olmadığı muadil diyor.
sen bilirsin ama xbox kontrolcüsü daha kullanışlı bence
Attıklarından birinci ve üçüncü orijinal değil. İkincisi ise yenilenmiş ürün. Yazıyor zaten orijinal olmadığı muadil diyor.
2.ürün için bunu yazmışlar, 1 ay garantisi var diyor. Bence 2.el temiz baksan 200tl'ye rahatlıkla bulursun. PS4 kolu aldım ben ve uyumlu olmadığı için program yükledim, o da stabil değildi. Sattım Xbox One S kolu aldım ve çok memnunum. "Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir !!"
Microsoft Xbox One S Kablosuz Oyun Kumandası - Beyaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!