300 TL altı en iyi işlemci soğutucu

AMD Ryzen 5 3600 ve Aerocool Cylon 4 soğutucu kullanıyorum. Şu yaz günlerinde oyunda 60-65 derece arasında tutuyor işlemciyi. Ben gayet memnunum. Kasam da Aerocool Airhawk Duo. AMD Wraith Prism'i önermiyorum, soğutması fena değil ama çok gürültülü çalışıyor.

Ayarlarınız default mu? CPB filan açık mı hocam?

Ayarlarınız default mu? CPB filan açık mı hocam?

Ayarların hepsi açık, Auto'da. CPB ve PBO da açık kullanıyorum. Onları kapatsak daha da iner ama gerek yok yani, onları açmak için aldık zaten :) Tabi sıcaklıklar sizin kasanızın hava akışa göre biraz değişebilir. Ben Aerocool Airhawk Duo kasayla kullanıyorum.

Açıkçası fiyatına göre güzel bir ürün. Yani doğal olarak Noctua'nın, Be Quiet'ın 500-600 TL'lik kule tipi soğutucuları kadar değil tabi ama Ryzen 5 3600, 3600X ve Core i5 gibi işlemciler için gayet yeterli bence. Sonuçta 290 TL civarına bir soğutucu alıyorsunuz, o paranın hakkını veriyor mu buna bakmak lazım. Bence veriyor yani, alınır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı