300 TL Athlon II x2 250 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

abnıl

Hectopat
Daha fazla  
Amd Athlon II X2 250 3.3 GHz 2 mb AM3 938p İŞLEMCİ
8 GB RAM
64 BİT İŞLETİM SİSTEMİ
ASUS M5A78L-M LX
NVİDİA GT 9500 EKRAN KARTI

Ekran kartımı degiştirmek istiyorum. Sizce ekran kartımı degiştirirsem orta ayarlarda gta 5 oynayabilir miyim? Fiyat 300 tl. Önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar.

pc3.png

Güç kaynağınız iyi ise R7 250X alın kesinlikle. En azından R7 250 alın. Diğer bileşenler fena değil. Bu dediğim kartlardan birini almanız sonucu ile GTA V Medium - High arası oynarsınız rahat.

İlk öncelikle Windows 10 kur ki oyunları daha rahat ve stabil bir şekilde oyna. İlk öncelikle ekran kartlarında soldan ikinci rakama dikkat etmen gerekir. Sıfır en düşük 9 ise en güçlü oyuncu ekran kartıdır. Eğer amd bir kart alacaksan en az soldan ikinci rakam 7 olması lazım. Eğer nvidia bir kart alacaksan soldan ikinci rakamı 5 olması lazım. Nvidia tarafında 550 ti 650 ti. Amd tarafında bütçen de yoksa 6670 gibi bir kart alabilirsin. @Silinen üye

@denizhan kaya Güncellikten kaynaklı Windows 10 öneriyorsunuz fakat kaç üstünden kaç nesil geçen, kaç mimari değişmiş kartları öneriyorsunuz. Kendinizle çelişmeyin lütfen. Hiç yakıştı mı. :D

Öncelikle hem oyun oynamak isteyip hemde sağlam fps istiyosundur herkes gibi fakat bu hatayı sende benim gibi yapmışsın Nvidia Amd Asus karışık toplamışsın ama sana tavsiyem Amd üzerinden yürü Gt730 pek tavsiye etmesemde 230 tl ye nispeten fiyat-performans alırsın.Kalan 70 tlyede bir fan düşünebilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı