300 TL Black Switch klavye önerisi

CutNSlice

Kilopat
Sessiz, basımı yumuşak; tok, fazla derine gitmeyen bir Switch olarak Black Switch dedim. Tavsiyesi olan varsa diğerlerine de açığım. Bütçemiz 300 TL olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eger daha hic denemeden boyle bir istegin varsaBlack switch dedigin kriterlere pek uyan bir switch degil kardesi olan red switch'e nazaran daha agir olmasi yumusaklik saglamaz. Fazla derine gitmeyen de yanlis bir tanim cunku standart cherry ve klonlarinin dizayninda 4mm derinlik vardir black de buna dahil. Aradigin fazla derine gitmeyen ve yumusak tanima en iyi uyan switch cherry speed ya da (bana rahatsiz gelse de) Romer-G switchler olacaktir ki bu butcede bulman imkansiz.

Ama diyorsan ki ben denedim gordum black istiyorum eskiden James Donkey'in pek de kaliteli olmayan (ben degil reddit'teki kisilerin deneyimi oyle diyor onlarin yalancisiyim) black switchli klavyeler satiyordu su an bulabilir misin emin degilim ama cherry green, clear ya da black gibi cok tercih edilmeyen switchleri custom klavye ya da cin ureticiler disinda bulman zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…