M Mert Uzel Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #1 Oyuncu mouse arıyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.000 Çözümler 41 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #2 Mert Uzel dedi: Oyuncu mouse arıyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... 200 TL daha çıkabilirsen çok güzel bir mouse önerim var. Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür? Hocam yeni stok gelir mi yoksa 2 gün beklemeyip 514TL'ye bunu alayım mı? Yeni stok gelirse yine alınabilir gerçi. Alın hocam satarsın en kötü. www.technopat.net Bu konuya bakabilirsin.
Mert Uzel dedi: Oyuncu mouse arıyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... 200 TL daha çıkabilirsen çok güzel bir mouse önerim var. Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür? Hocam yeni stok gelir mi yoksa 2 gün beklemeyip 514TL'ye bunu alayım mı? Yeni stok gelirse yine alınabilir gerçi. Alın hocam satarsın en kötü. www.technopat.net Bu konuya bakabilirsin.