300 TL burs ile neye yatırım yapmalıyım?

Altın bu aralar artmıyor pek sanki. Dolar ve Euro her türlü artıyor zaten. Ama öncelikle banka hesabın yoksa onu açmalısın. İnternet hesabını kolayca kullanabileceğin bir bankada hesap açarsan, burs hesabındaki parayı ellemeden almak istediğini alabilirsin doğrudan.

Masaüstü sistem toplamayı çok istiyorum ama ya malzemeler elimde kalırsa, yapamazsam veya eşyaları birbiri ile uyumlu alamazsam? Ya topladığımda param boşa giderse veya istediğim oyunları oynayamazsam? Telefon benim içimi bu yüzden rahatlatıyor. Hem onu aldığımda görüşme de yapabilirim. Çünkü masaüstü sistem toplama bile laptoplarla aynı fiyata patlıyor.

Masaüstü sistem toplamayı çok istiyorum ama ya malzemeler elimde kalırsa, yapamazsam veya eşyaları birbiri ile uyumlu alamazsam?
Bir şey olmaz. Parçaları almadan önce burada konu açarsınız zaten. Montaj dersen, YouTube'de istemediğin kadar montaj rehberi var.

İstediğim oyunları oynayabilir miyim peki 3000 TL bütçe ile topladığım bilgisayarla?
Hangi oyunları istediğine göre değişir. Telefonda istediğin birçok oyunu zaten oynayamazsın da.
1920x1080 veya altı çözünürlüklerde ortalama bir oyunu oynatabilir. FPS beklentisi olmayacak ama.

Açacağını düşünüyorum. Sistem toplama bölümüne konu açtıktan sonra beni de etiketlersiniz. Konuya bakarım. Mesaj yazacak kişilerden bu bütçede en iyi performansı verebilecek bir şey toplamalarını isteyin. İnce eleyip sık dokuyarak ortaya güzel bir şeyler çıkartmaya çalışacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…