brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 18 Ocak 2021 #11 jax teller fanboyu dedi: Bu fiyata ikinci el harici almayın. R7 240 da alınmaz, GT 730 da alınmaz. Genişletmek için tıkla... Sıfır GT 730 alınmaz zaten arkadaş anlar diye 2. el yazmadım.
jax teller fanboyu dedi: Bu fiyata ikinci el harici almayın. R7 240 da alınmaz, GT 730 da alınmaz. Genişletmek için tıkla... Sıfır GT 730 alınmaz zaten arkadaş anlar diye 2. el yazmadım.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 18 Ocak 2021 #12 tarikk78 dedi: Bu fiyata ne alacakki ikinci elden de R7 240 alınmaz dediniz? Genişletmek için tıkla... Bu bütçede sıfır anca R7 240 ile GT 730 alınır diyorum. Ama önermem. Onun yerine ikinci el temiz bulunmalı.
tarikk78 dedi: Bu fiyata ne alacakki ikinci elden de R7 240 alınmaz dediniz? Genişletmek için tıkla... Bu bütçede sıfır anca R7 240 ile GT 730 alınır diyorum. Ama önermem. Onun yerine ikinci el temiz bulunmalı.
tarikk78 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 707 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2021 #13 brightosayisamuel dedi: Hocam testlerine bakın bence bir. Genişletmek için tıkla... Bir siteden özelliklerine baktım ve şu anki çöp ekran kartımla karşılaştırdım biraz daha kötü çıktı o yüzden kötü dedim
brightosayisamuel dedi: Hocam testlerine bakın bence bir. Genişletmek için tıkla... Bir siteden özelliklerine baktım ve şu anki çöp ekran kartımla karşılaştırdım biraz daha kötü çıktı o yüzden kötü dedim
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #14 Güç kaynağın nedir?
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 18 Ocak 2021 #15 tarikk78 dedi: Bir siteden özelliklerine baktım ve şu anki çöp ekran kartımla karşılaştırdım biraz daha kötü çıktı o yüzden kötü dedim Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş zaten PUBG falan oynayacağım dememiş CS gibi low oyunlar oynayacağım demiş.
tarikk78 dedi: Bir siteden özelliklerine baktım ve şu anki çöp ekran kartımla karşılaştırdım biraz daha kötü çıktı o yüzden kötü dedim Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş zaten PUBG falan oynayacağım dememiş CS gibi low oyunlar oynayacağım demiş.
tarikk78 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 707 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2021 #16 brightosayisamuel dedi: Hocam arkadaş zaten PUBG falan oynayacağım dememiş CS gibi Low oyunlar oynayacağım demiş. Genişletmek için tıkla... Evet doğru aslında ama yani yine de CS:GO'da bir yerden sonra bayabilir ve başka oyuna geçme isteği oluşabilir, almışken iyisini almak daha da iyi(400TL'ye temiz R7 240'lar bulanabiliyor)
brightosayisamuel dedi: Hocam arkadaş zaten PUBG falan oynayacağım dememiş CS gibi Low oyunlar oynayacağım demiş. Genişletmek için tıkla... Evet doğru aslında ama yani yine de CS:GO'da bir yerden sonra bayabilir ve başka oyuna geçme isteği oluşabilir, almışken iyisini almak daha da iyi(400TL'ye temiz R7 240'lar bulanabiliyor)