bercesteS Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 544 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #1 Elimde eski bir sistem var onun için DDR3 anakart almak istiyorum fakat sıfır olması önemli.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 2 Mayıs 2020 #2 bercesteS dedi: Elimde eski bir sistem var onun için DDR3 anakart almak istiyorum fakat sıfır olması önemli. Genişletmek için tıkla... Sisteminin üstünde hangi işlemci, RAM, PSU var? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2020
bercesteS dedi: Elimde eski bir sistem var onun için DDR3 anakart almak istiyorum fakat sıfır olması önemli. Genişletmek için tıkla... Sisteminin üstünde hangi işlemci, RAM, PSU var?
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #3 O fiyata DDR4 anakart bulunur.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 2 Mayıs 2020 #4 Her anakart her sisteme uymuyor, arkadaş da o fiyata DDR4 anakart var demiş, her anakart her sisteme uy-mu-yor! Elinizdeki bileşenleri belirtin. İşlemciniz ne? RAM'iniz ne? Sıfır DDR3 anakart bulmak kolay değil.
Her anakart her sisteme uymuyor, arkadaş da o fiyata DDR4 anakart var demiş, her anakart her sisteme uy-mu-yor! Elinizdeki bileşenleri belirtin. İşlemciniz ne? RAM'iniz ne? Sıfır DDR3 anakart bulmak kolay değil.
Curlier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 3 2 Mayıs 2020 #5 Bazı sitelerde hala H81 anakartlar vs. bulunabiliyor. Sahibinden.com'da da satanlar var.
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #6 Caner Uncu dedi: Her anakart her sisteme uymuyor, arkadaş da o fiyata DDR4 anakart var demiş, her anakart her sisteme uy-mu-yor! Elinizdeki bileşenleri belirtin. İşlemciniz ne? RAM'iniz ne? Sıfır DDR3 anakart bulmak kolay değil. Genişletmek için tıkla... Adam belirtmemiş , ben de eğer bilgisi yoksa diye DDR4 tavsiye ettim.
Caner Uncu dedi: Her anakart her sisteme uymuyor, arkadaş da o fiyata DDR4 anakart var demiş, her anakart her sisteme uy-mu-yor! Elinizdeki bileşenleri belirtin. İşlemciniz ne? RAM'iniz ne? Sıfır DDR3 anakart bulmak kolay değil. Genişletmek için tıkla... Adam belirtmemiş , ben de eğer bilgisi yoksa diye DDR4 tavsiye ettim.
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.616 Çözümler 27 Yer Sancaktepe, İstanbul 2 Mayıs 2020 #7 Osman Tuç dedi: O fiyata DDR4 anakart bulunur. Genişletmek için tıkla... Belli ki elinde DDR3 RAM ve ona göre işlemcisi var. Hocam sisteminiz nedir? G41 anakart da DDR3 H81 de.
Osman Tuç dedi: O fiyata DDR4 anakart bulunur. Genişletmek için tıkla... Belli ki elinde DDR3 RAM ve ona göre işlemcisi var. Hocam sisteminiz nedir? G41 anakart da DDR3 H81 de.
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #8 OnurTAŞ dedi: Belli ki elinde DDR3 RAM ve ona göre işlemcisi var. Hocam sisteminiz nedir? G41 anakart da DDR3 H81 de. Genişletmek için tıkla... Adam belirtmemiş Allah aşkına demeyin şunu.
OnurTAŞ dedi: Belli ki elinde DDR3 RAM ve ona göre işlemcisi var. Hocam sisteminiz nedir? G41 anakart da DDR3 H81 de. Genişletmek için tıkla... Adam belirtmemiş Allah aşkına demeyin şunu.
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.616 Çözümler 27 Yer Sancaktepe, İstanbul 2 Mayıs 2020 #9 Osman Tuç dedi: Adam belirtmemiş Allah aşkına demeyin şunu. Genişletmek için tıkla... Hocam mesaj geç gitti ☺.
Osman Tuç dedi: Adam belirtmemiş Allah aşkına demeyin şunu. Genişletmek için tıkla... Hocam mesaj geç gitti ☺.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 2 Mayıs 2020 #10 Osman Tuç dedi: Adam belirtmemiş , ben de eğer bilgisi yoksa diye DDR4 tavsiye ettim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımız parçaları belirtmediyse nasıl DDR 4 anakart tavsiye ediyorsun anlamış değilim. Hem de eski sistemini yükseltiyor.
Osman Tuç dedi: Adam belirtmemiş , ben de eğer bilgisi yoksa diye DDR4 tavsiye ettim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımız parçaları belirtmediyse nasıl DDR 4 anakart tavsiye ediyorsun anlamış değilim. Hem de eski sistemini yükseltiyor.