FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 25 Mart 2021 #41 TÇB dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Mikrofonu iyiyse Trust alacağım umarım sorun yaşamam.
TÇB dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Mikrofonu iyiyse Trust alacağım umarım sorun yaşamam.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 25 Mart 2021 #42 FRAGX dedi: Mikrofonu iyiyse Trust alacağım umarım sorun yaşamam. Genişletmek için tıkla... Bu arada, Trust'ta 50 mm sürücü kullanılmış. Sürücü boyutu daha büyük. Burada ses testi mevcut; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FRAGX dedi: Mikrofonu iyiyse Trust alacağım umarım sorun yaşamam. Genişletmek için tıkla... Bu arada, Trust'ta 50 mm sürücü kullanılmış. Sürücü boyutu daha büyük. Burada ses testi mevcut; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 25 Mart 2021 #43 TÇB dedi: Bu arada, Trust'ta 50 mm sürücü kullanılmış. Sürücü boyutu daha büyük. Burada ses testi mevcut; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güzel ses kasılırsa alıyorum.
TÇB dedi: Bu arada, Trust'ta 50 mm sürücü kullanılmış. Sürücü boyutu daha büyük. Burada ses testi mevcut; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güzel ses kasılırsa alıyorum.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 25 Mart 2021 #44 FRAGX dedi: Güzel ses kasılırsa alıyorum. Genişletmek için tıkla... Kasılır hocam. Windows'un kendi sanal 7.1 özelliğini de etkinleştirebilirsiniz.
FRAGX dedi: Güzel ses kasılırsa alıyorum. Genişletmek için tıkla... Kasılır hocam. Windows'un kendi sanal 7.1 özelliğini de etkinleştirebilirsiniz.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 25 Mart 2021 #45 TÇB dedi: Bu arada, Trust'ta 50 mm sürücü kullanılmış. Sürücü boyutu daha büyük. Burada ses testi mevcut; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ve bu arada kaçıncı dakikada mikrofon testi?
TÇB dedi: Bu arada, Trust'ta 50 mm sürücü kullanılmış. Sürücü boyutu daha büyük. Burada ses testi mevcut; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ve bu arada kaçıncı dakikada mikrofon testi?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 25 Mart 2021 #46 FRAGX dedi: Ve bu arada kaçıncı dakikada mikrofon testi? Genişletmek için tıkla... 2:10'uncu dakika.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 26 Mart 2021 #47 TÇB dedi: 2:10'uncu dakika. Genişletmek için tıkla... Alıyorum çok temiz ses veriyor.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 26 Mart 2021 #48 FRAGX dedi: Alıyorum çok temiz ses veriyor. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 26 Mart 2021 #49 Yardımlarınız için teşekkür ederim hepinize.