MKemal Femtopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #1 300 TL ekran kartı önerisi.
marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #2 Sıfır mı 2. el mi?
MKemal Femtopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #3 marasl1 dedi: Sıfır mı 2. el mi? Genişletmek için tıkla... Sıfır.
2 298842 Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 26 Mart 2021 #4 MKemal dedi: Sıfır. Genişletmek için tıkla... Bulursanız söyleyin bizde alalım.
marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #5 O paraya sıfır bulunmaz hocam. MKemal dedi: Sıfır. Genişletmek için tıkla... Eğer sıfır düşünüyorsanız 450 500 TL'ye GT710 730'lar var. MSI GT 710 2GD3H LP 64 Bit DDR3 2 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe MSI GT 710 2GD3H LP 64 Bit DDR3 2 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
O paraya sıfır bulunmaz hocam. MKemal dedi: Sıfır. Genişletmek için tıkla... Eğer sıfır düşünüyorsanız 450 500 TL'ye GT710 730'lar var. MSI GT 710 2GD3H LP 64 Bit DDR3 2 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe MSI GT 710 2GD3H LP 64 Bit DDR3 2 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Noxiares Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 796 Çözümler 5 Yer Ankara 26 Mart 2021 #6 O paraya ikinci el alırsın anca alacağın kartta görüntü vermekten başka bir işe yaramaz.
EmirFatih Kilopat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Mart 2021 #7 MKemal dedi: Sıfır. Genişletmek için tıkla... Hocam sıfır 300TL bandında ekran kartı olacağını sanmıyorum. Şunu buldum ama ne kadar iş görür bilemem. Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Noxiares dedi: O paraya ikinci el alırsın anca alacağın kartta görüntü vermekten başka bir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MKemal dedi: Sıfır. Genişletmek için tıkla... Hocam sıfır 300TL bandında ekran kartı olacağını sanmıyorum. Şunu buldum ama ne kadar iş görür bilemem. Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Noxiares dedi: O paraya ikinci el alırsın anca alacağın kartta görüntü vermekten başka bir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A Ali.İhsan Centipat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #8 EmirFatih dedi: Hocam sıfır 300TL bandında ekran kartı olacağını sanmıyorum. Şunu buldum ama ne kadar iş görür bilemem. Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O bulduğun ekran kartı Minecraft'ı ancak 40 fps'de oynatır. İkinci el almak daha mantıklı.
EmirFatih dedi: Hocam sıfır 300TL bandında ekran kartı olacağını sanmıyorum. Şunu buldum ama ne kadar iş görür bilemem. Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O bulduğun ekran kartı Minecraft'ı ancak 40 fps'de oynatır. İkinci el almak daha mantıklı.
EmirFatih Kilopat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Nisan 2021 #9 Ali.İhsan dedi: O bulduğun ekran kartı Minecraft'ı ancak 40 fps'de oynatır. İkinci el almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı şeyi dedim zaten.
Ali.İhsan dedi: O bulduğun ekran kartı Minecraft'ı ancak 40 fps'de oynatır. İkinci el almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı şeyi dedim zaten.