Merhaba. Maksimum 400 TL olacak oyuncu faresi arıyorum marka takıntım yok kablosuz olursa iyi olur ama ilk önceliğim performans. Performansı iyi olup kablolu fareyi tercih ederim.
Merhaba. Maksimum 400 TL olacak oyuncu faresi arıyorum marka takıntım yok kablosuz olursa iyi olur ama ilk önceliğim performans. Performansı iyi olup kablolu fareyi tercih ederim.
Kullananların çoğu memnun değil genelde ağır bir mouse ve büyük bir mouse şahsen alınacağını düşünmüyorum. Tabii bu fiyata kablosuz mouse olarak tek bu var ama şahsen hafif ve kaliteli bir fareye kablolu olmasını tercih ederdim.
En ucuz Corsair Katar Pro Wireless CH-931C011-EU RGB Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro Wireless CH-931C011-EU RGB Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.456,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Logitech G304 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G304 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hey there, I have got the Razer Basilisk Hyperspeed X since august and I am having some weird issues. Before I've updated the firmware of the mouse,...
Fairly new to PC gaming, like I got into "serious" PC gaming last year when I purchased a gaming laptop and the Razer Basilisk X Hyperspeed Mouse. Price point was great and the mouse feels great to me. It is the perfect size to me, I love the thumb rest and I don't need anything super fancy or...
Kullananların çoğu memnun değil genelde ağır bir mouse ve büyük bir mouse şahsen alınacağını düşünmüyorum. Tabii bu fiyata kablosuz mouse olarak tek bu var ama şahsen hafif ve kaliteli bir fareye kablolu olmasını tercih ederdim.