Pusat Pro Bluetooth Gamepad ile oyun keyfini notebook veya telefonunuzdan sınırsız yaşayın! Turbo mod özelliği ile rakiplerinize karşı üstünlüğü ele alın!
Yenilenmiş her ürün iyi olmuyor maalesef. Bağlantı sorunları var diye biliyorum gamepadde. Eski model daha fazla seviliyor. En azından Monster kullanıcılar öyle diyor. Pek fazla sevilen bir gamepad değil anladığınız.
Güncel versiyon Monster Pusat Pro sipariş verdim. Birkaç inceleme videosuna da denk geldim ve tasarımı dışında üründen yana rahatsızlık duyulan ekstra unsurlara rastlamadım. Deneyimleyeceğim bakalım. Teşekkürler herkese.
Güncel versiyon Monster Pusat Pro sipariş verdim. Birkaç inceleme videosuna da denk geldim ve tasarımı dışında üründen yana kötü rahatsızlık duyulan ekstra unsurlara rastlamadım. Deneyimleyeceğim bakalım. Teşekkürler herkese.
Monster Pusat Pro Gamepad-Güncel Versiyon, 27.02 tarihinde tarafıma ulaştı. Birkaç Steam oyununda denedim. Kontroller tarafında bir sorun yaşanmadı ancak şarj alamama durumuna denk geldim. Saatlerce beklememe rağmen tam şarj olamadı. Bazı yerlerde bunun yaşandığı ve iade ettiklerini de gördüm. Şahsen değişim olsa bile yeniden yaşanma ihtimali pek hoşuma gitmedi.
14 günlük hakkımı kullanarak ürünü iade edeceğim. Duruma göre Logitech F710'u tekrar gündemime alabilirim. Ufak bir not düşmek istedim.