300 TL Gaming klavye önerisi

Bütçe
300

Ekinztrk

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba. Bir oyuncu klavyesi almak istiyorum lakin araştırırken kafam fazlasıyla karıştı. Aklımdaki modeller; Cooler Master MK 110, Logitech G213, HyperX alloy Core, Gamepower oogre Red Switch. Gamepower, mekaniklerde giriş seviye olduğu için güvenim pek yok. Bu ürünlerden en az birini kullanmış olanlar yardım ederse sevinirim. Daha çok FPS, RPG oyunlar oynuyorum. Bir de işim gereği çok fazla yazı yazıyorum. Önerilerinizi bunlara göre yapabilirsiniz.

G213 kullanıyorum. Başta neden 70 TL'lik klavyelerin bile ışıkları daha güzel bu klavye kazık fiyatta mı falan diye düşünmüştüm ama tam 2 yıldır kullanıyorum ve hala daha ilk günkü gibi. Mekanik alma derdiniz yoksa G213'ü gönül rahatlıyığla alabilirsiniz. Tepkime süresi ve tuşlara basım hissiyatı gayet iyi.

Önerin için çok teşekkürler, ürüne biraz göz gezdirdim. Ürün gerçekten iyi duruyor lakin Türkçe harflerin klavye üzerinde bulunmaması sinirimi bozdu açıkçası. Bazen klavyede harf konumlarını unutabiliyorum, bu yüzden bu durum benim için büyük bir eksi.
Mekanik takıntım hiç olmadı -mekanik klavyeleri hiç aktif olarak kullanmadım- fakat biraz rgb takıntım var. Fiziksel olarak diğerleri bana daha çok hitap ediyor ama eğer g213'e göre kötü klavyelerse tercihimi ondan yana kullanacağım.

Belirli markalar var piyasada Gamepower Rampage gibi bunlarin mekanik Switch'leri berbat oluyor bir hata edip Gamepower saber RGB aldim 1 ayda yavas yavas en cok bastigim wasd tek tek basmamaya basladi alacaksan az daha para eklemeye calis bilindik markalarin mekaniklerine yonel ya da herhangi bir membran klavye alabilirsin membran klavye almayi dusunuyosan 300TL cok fazla bir membran klavye için herhangi bir markaninkini alabilirsin uzun vadede goturur seni.

O zaman Logitech G213 en iyi seçim olacaktır. Fiyatını hak eden bir klavye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…