300 TL Gaming Mouse Önerisi

Bütçe
300

Ensss

Hectopat
Merhaba, 3 4 senedir A101 den aldığım Piranha markalı bir mouse kullanmaktayım. Mouse tık ömrü dolduğu için ve sensörün artık doğru düzgün çalışmadığı için mouse değiştirmeye karar verdim. Şuan ki bütçem maximum 300 TL. Genellikle FPS tarzı oyunlar oynamaktayım. Hangi mouseları önerirsiniz?

El uzunluğu 20 cm.
Palm Grip tarzı bir mouse tutuşuna sahibim.

Viper Mini Palm tutuşa ne kadar uygun bilmiyorum ama Rival 3 birebir.

Viper Mini adı üstünde Mini evet küçük, Rival 3'ün ne gibi sorunu var?
Basilisk V2 FPS oyunlarını ağırlıklı oynayan biri için büyük ve hantal bir mouse.

Viper Mini adı üstünde mini evet küçük, Rival 3'ün ne gibi sorunu var?
Basilisk V2 FPS oyunlarını ağırlıklı oynayan biri için büyük ve hantal bir mouse.

Gıcırdama ve lod sorunu var, internete tonlarca şikayet bulabilirsiniz.

Basilisk V2 107 gram ağırlığa sahip, eli büyük olan hem de palm grip olarak kullanan biri için gayet iyi, ayrıca piyasadaki en iyi sensörü kullanıyor.

Gıcırdama ve lod sorunu var, internete tonlarca şikayet bulabilirsiniz.
Her mouse ile ilgili milyonlarca şikayet bulabilirsin, uzun süre Rival 3 kullandım gıcırdama evet az da olsa vardı lakin lod sorunu herkeste olacak diye bir şey yok teknoloji şans işi, kronik bir sıkıntısı var diyemeyiz.

Her mouse ile ilgili milyonlarca şikayet bulabilirsin, uzun süre Rival 3 kullandım gıcırdama evet az da olsa vardı lakin lod sorunu herkeste olacak diye bir şey yok teknoloji şans işi, kronik bir sıkıntısı var diyemeyiz.

Kronik sıkıntısı rahatlıkla var diyebiliriz bu sorun herkeste var sensör sıkıntılı, onda sorun var bunda yok diye bir şey yok belki 1-2 kişide yoktur o kadar.
Şans işi ne demek burada kumar mı oynuyoruz? İyi, kaliteli ve sorunsuz mal bulabilirsiniz ama gidip kronik sorunlu ürün alırsanız tabii ki şans işidir.

Kronik sıkıntısı rahatlıkla var diyebiliriz bu sorun herkeste var sensör sıkıntılı, onda sorun var bunda yok diye bir şey yok belki 1-2 kişide yoktur o kadar.
Şans işi ne demek burada kumar mı oynuyoruz? İyi, kaliteli ve sorunsuz mal bulabilirsiniz ama gidip kronik sorunlu ürün alırsanız tabii ki şans işidir.
Ben daha kalitesiz demedim Basilisk V2'ye, gayet güzel bir mouse ama konu sahibi FPS oyunlarını oynadığını söylemiş, pro seviyede FPS oyunları oynayan insanların mouselarına bakarsan hep hafif mouse tercih ederler istisnai durumlar hariç.
Sen gidip, yok kaliteli yok en iyi sensör diye Viper Mini'den 1.5 kat ağır bir o kadarda büyük mouse öneriyorsun, ergonomi bunların hepsinden önce gelir, FPS oyunları ile pek alakan olduğunu düşünmüyorum, diğer mouse önerenlere sallamadan önerini yaparsan sevinirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı