300 TL God of War'a verilir mi?

Bence verilir. Ben 279 liraya aldım. Sonra daha pahalı olacak hiç alamayacağız. Crack çıkana kadar da bayağı uğraştırır. Bekletir. Gerek yok.
Oyunun koruması olmayacak gibi duruyor. Bu da ilk günden oyunun kırılması anlamına geliyor.

Oyunu PS4 ile oynayıp bitirdim ve güzel bir oyun olduğu için daha iyi grafikler ve klavye-mouse ile oynamak için aldım.

İndirime girsin Epic kuponu ile 100 lira filan veririm, acelesi yok, beklerim 2 sene daha.

300 TL hiçbir oyuna verilmez.
Adamlar 300 dolara telefon, televizyon vs. alabiliyor. Biz 6-7.000 TL'ye uyduruktan olanları anca alıyoruz. Bu mantıkla bir telefona veya televizyona 7.000 dolar verirler mi? O zaman kapatalım dükkanları hiçbir şey almadan oturalım. Oyun alma demekle aynı anlama çıkıyor çünkü örneğin. Hangi yeni çıkan AAA oyun 10-20 TL? Ekonomi çöp diye insanlar hobilerinden veya sevdikleri şeyleri yapmaktan vazgeçmez. Durumu yettiğince yapmaya çalışır. Yoksa, kafayı yer intihar ederiz.

Herkes biliyor bu fiyatların çok olduğunu. Ama sadece oyun sektörü için geçerli değil yüksek fiyatlar. Ülkeyi batırdılar çünkü. Verdiğin örneği diğer sektörleri de işin içine katarak yapmış oluyorsun. Ve bu yüzden mantıksız bir örnek oluyor. Örneğine göre kimse hiçbir şey almasın, yemesin, içmesin ot gibi yaşasın anlamı çıkar. Ülkenin şartları böyle maalesef yapacak bir şey yok. Hiçbir ürün değerinde satılmıyor. Sadece oyunların fiyatı yüksek olsa örneğe katılırdım.

Ben daha önce oynamadığım için aldım ama sen oynadıysan almanı önermem diğer sitelerden 50-60 TL indirim ile kod alabilirsin.

Usta sen çok yanlış anlamışsın beni. Ben hiçbir şey satın alınmasın demedim. Hiçbir oyun 300 TL etmez, hiçbir telefon 10.000 TL etmez, hiçbir televizyon 15.000 TL etmez. Bunların bu kadar etmeyeceğini hepimiz biliyoruz ama yine de satın alıyoruz. Konu sahibi de God of War'a 300 TL verilir mi diye sormuş ben ise verilmez dedim. 300 TL etmeyeceğini biliyoruz ama yine de veriyoruz.​

İfadeler: WTC

Oyun oynamak dizi/film'den sonra en ucuz etkinlik. Bu etkinliğin fiyatı 300 TL olmamalı. Daha fazla uzatmak istemiyorum çünkü konu dışına ve siyasete kaçacak ama içimden geçenleri anlamışsındır diye umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…