300 TL güç kaynağı önerisi

Ne yaptında patlatmayı becerdin . Bilgisayar stres altındayken patladıysa PSU'n yetersiz gelmiş olabilir.

Başlıkta belirtilen fiyatın %50 oranında zamlı hali olan bir ürün önermişsin. Ayrıca konu sahibinin 750W PSU gerektiren bir sisteme sahip olduğunu nereden biliyorsun?
İleriye dönük olmasının yüksek Watt değerine sahip olmasının ne gibi bir dezavantajı var? 100 TL daha ekleyip ileriye dönük bir PSU alması mantıksız mı? Garip bir yaklaşım olmuş sizinki de.

Ne yaptında patlatmayı becerdin: D. Bilgisayar stres altındayken patladıysa PSU'n yetersiz gelmiş olabilir.

Uzun hikaye reyiz ondan değil ama benim dikkatsizliğimden kaynaklı.
Ben onu alayım mı ?Siz bana onu söyleyin acil çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılanların hepsi iyi. Fazla watt değerlerini de gereksiz görme. O en fazla çekilebilen değerdir. Faturayı kabartmaz

600-700W civarı yeter diye düşünüyorum. @Motionless IN White gayet güzel bir öneri yapmış, onu düşünebilirsin. Alternatif istersen de HD600 önerebilirim. Fakat güç, verimlilik ve modüler olması açısından Gigabyte olan daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…