300 TL hard disk önerisi

Peki alırken dikkat edilmesi gereken bir şey var mı?
Anakartın sata 3 destekliyorsa sata 3 destekleyen hardisk almanı öneririmki daha güzel çalışsın. Ben sata 3 destekleyen anakartda sata 2 destekleyen hardisk kullanıyorum hiç bir sorun yok ama sadece sata 3 performansı vermiyor. Almışken sata 3 almanı öneririm.

Anakartın SATA 3 destekliyorsa SATA 3 destekleyen hard disk almanı öneririmki daha güzel çalışsın. Ben SATA 3 destekleyen anakartda SATA 2 destekleyen hard disk kullanıyorum hiçbir sorun yok ama sadece SATA 3 performansı vermiyor. Almışken SATA 3 almanı öneririm.

Hocam PC de var olan SSD'ye baktım o SATA 3 yazıyor SATA 3 mü alayım.

Hocam PC de var olan SSD'ye baktım o SATA 3 yazıyor SATA 3 mü alayım.
Aynen hocam almışken sata 3 destekleyen hardisk al. Ama daha emin olmak için sen anakartının ismini yazarmısın.
Peki alırken dikkat edilmesi gereken bir şey var mı?
Mesela hocam sata 2 ssd ve sata 3 ssd ve hardisk oyun açma süreleri.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kendin izleyince ne demek isdediyimi anlayacaksın.

Bütçe artırma şansınız buna bakabilirsiniz.
Yoksa buna bakabilirsiniz.

Aynen hocam almışken SATA 3 destekleyen hard disk al. Ama daha emin olmak için sen anakartının ismini yazar mısın?

Mesela hocam SATA 2 SSD ve SATA 3 SSD ve hard disk oyun açma süreleri.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kendin izleyince ne demek isdedeyimi anlayacaksın.

Anakartın ismi Prime B450M-K anladım hocam SATA 3 alacağım herkese teşekkür ederim cevapları için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı