Anakartın sata 3 destekliyorsa sata 3 destekleyen hardisk almanı öneririmki daha güzel çalışsın. Ben sata 3 destekleyen anakartda sata 2 destekleyen hardisk kullanıyorum hiç bir sorun yok ama sadece sata 3 performansı vermiyor. Almışken sata 3 almanı öneririm.Peki alırken dikkat edilmesi gereken bir şey var mı?
Anakartın SATA 3 destekliyorsa SATA 3 destekleyen hard disk almanı öneririmki daha güzel çalışsın. Ben SATA 3 destekleyen anakartda SATA 2 destekleyen hard disk kullanıyorum hiçbir sorun yok ama sadece SATA 3 performansı vermiyor. Almışken SATA 3 almanı öneririm.
Aynen hocam almışken sata 3 destekleyen hardisk al. Ama daha emin olmak için sen anakartının ismini yazarmısın.Hocam PC de var olan SSD'ye baktım o SATA 3 yazıyor SATA 3 mü alayım.
Mesela hocam sata 2 ssd ve sata 3 ssd ve hardisk oyun açma süreleri. Kendin izleyince ne demek isdediyimi anlayacaksın.Peki alırken dikkat edilmesi gereken bir şey var mı?
Aynen hocam almışken SATA 3 destekleyen hard disk al. Ama daha emin olmak için sen anakartının ismini yazar mısın?
Mesela hocam SATA 2 SSD ve SATA 3 SSD ve hard disk oyun açma süreleri. Kendin izleyince ne demek isdedeyimi anlayacaksın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.