300 TL için klavye önerisi

teeemoooo

Decapat
Arkadaşlar 300-350 TL arası klavye almak istiyorum. FPS oyunları oynuyorum. Önerileriniz var mı?

Düşüncem mekanik klavyeler yönünde, teşekkürler.
Güzel bir bilek desteğim olsun diyorsanız Gamepower Ogre tercih edebilirsiniz. Bilek desteği önemsizse bakmanıza pek gerek yok.
Güzel bir bilek desteğim olsun diyorsanız Gamepower Ogre tercih edebilirsiniz. Bilek desteği önemsizse bakmanıza pek gerek yok.
neden kızgın

neden kızgın
Klavyeyi beğendim. Teşekkürler.
HyperX Alloy Core, Logitech G213, Cooler Master MK-110 alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun .
Sizce neden HyperX Alloy Core almalıyım? Bu konularda çok fazla bilgim yok fakat hem 300 TL verip hem semi-mekanik bile olmayan bir klavyeye göre aşırı pahalı değil mi? Eğer yanlış bir şey biliyorsam çok özür dilerim şimdiden.

Son düzenleme:

Marka olmayınca ürün kötü olur düşüncesinden olduğunu düşünüyorum. Forumda Gamepower karşıtı bir toplum var

Genellikle bu bütçedeki mekanik klavyeler ya markanın kendi güzel switchi ya dandik bir tane ya da Outemu Switch'e sahip oluyor ki son saydığım ikisi genellikle "Çok ucuza mekanik klavye şok şok şok!" diye lanse ediliyor ve kötü çıkıyorlar -Gamepower ve Rampage gibi-. Daha sonra sorun çekmemek için daha 'kaliteli' markaların orta seviye ürünlerini tavsiye ettim. Diğer arkadaşların attıkları klavyeleri de bilmiyordum ¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯.
Marka olmayınca ürün kötü olur düşüncesinden olduğunu düşünüyorum. Forumda Gamepower karşıtı bir toplum var
Çünkü forumda Gamepower'dan çekmiş olan çok da ondan. Aratınca kaç tane çıkıyor bak bi istersen. Birkaç kişinin sorunsuz kullanıp onlardan daha fazlasının ürünlerinin sorunlu çıkması da elbette ki kullanıcı hatası (!). Yoksa Gamepower ve Rampage mükemmel markalar (!)

300 tl membran almak yerine mekanik tercih ederim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…