4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 21 Ocak 2022 #11 memorishy dedi: Yorum kasmak için mi? Güldürme beni. Kendim nasıl aldım o zaman? Genişletmek için tıkla... Bana 2.el 300TL'den başlayan Xbox One S gamepad gösterip linkini atsana?
memorishy dedi: Yorum kasmak için mi? Güldürme beni. Kendim nasıl aldım o zaman? Genişletmek için tıkla... Bana 2.el 300TL'den başlayan Xbox One S gamepad gösterip linkini atsana?
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 21 Ocak 2022 #12 439640 dedi: Bana 2.el 300TL'den başlayan Xbox One S gamepad gösterip linkini atsana? Genişletmek için tıkla... Özür dileyecek misin? Xbox One Konsol Aksesuarları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Donanımları sahibinden.com'da En ucuz Xbox One konsol aksesuarları, ikinci el ve sıfır satılık oyun donanımları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com
439640 dedi: Bana 2.el 300TL'den başlayan Xbox One S gamepad gösterip linkini atsana? Genişletmek için tıkla... Özür dileyecek misin? Xbox One Konsol Aksesuarları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Donanımları sahibinden.com'da En ucuz Xbox One konsol aksesuarları, ikinci el ve sıfır satılık oyun donanımları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com
4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 21 Ocak 2022 #13 memorishy dedi: Boş konuşuyorsun. Xbox One Konsol Aksesuarları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Donanımları sahibinden.com'da En ucuz Xbox One konsol aksesuarları, ikinci el ve sıfır satılık oyun donanımları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Bu ilan 4 ay önce açılmış herkesin bildiği gamepadı atacaksın ben de sana özür dileyeceğim ha? O işler riskli ilanlara girip hava atmak ile olmuyor.
memorishy dedi: Boş konuşuyorsun. Xbox One Konsol Aksesuarları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Donanımları sahibinden.com'da En ucuz Xbox One konsol aksesuarları, ikinci el ve sıfır satılık oyun donanımları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Bu ilan 4 ay önce açılmış herkesin bildiği gamepadı atacaksın ben de sana özür dileyeceğim ha? O işler riskli ilanlara girip hava atmak ile olmuyor.
4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 21 Ocak 2022 #14 Kardeşim o tarihte o kolu alacağıma bir 300 TL daha koyup 9.nesil 0 bir gamepad alırdım. Sen ne diyorsun? O gamepad çoktan satılmıştır bile.
Kardeşim o tarihte o kolu alacağıma bir 300 TL daha koyup 9.nesil 0 bir gamepad alırdım. Sen ne diyorsun? O gamepad çoktan satılmıştır bile.
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 21 Ocak 2022 #15 439640 dedi: Kardeşim o tarihte o kolu alacağıma bir 300 TL daha koyup 9.nesil 0 bir gamepad alırdım. Sen ne diyorsun? O gamepad çoktan satılmıştır bile. Genişletmek için tıkla... İyi kullanıldıysa hiçbir şey olmaz. Sayısız gamepad kullandım ben.
439640 dedi: Kardeşim o tarihte o kolu alacağıma bir 300 TL daha koyup 9.nesil 0 bir gamepad alırdım. Sen ne diyorsun? O gamepad çoktan satılmıştır bile. Genişletmek için tıkla... İyi kullanıldıysa hiçbir şey olmaz. Sayısız gamepad kullandım ben.
DjKedi Kilopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.454 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #16 memorishy dedi: İyi kullanıldıysa hiçbir şey olmaz. Sayısız gamepad kullandım ben. Genişletmek için tıkla... Dostum bahsettiğin tarihte sıfırı 700-750 lirayken 2. elinin 300'e satılması normal. Araba piyasası gibi düşün, sıfırların fiyatı artınca 2. ellerinde artıyor.
memorishy dedi: İyi kullanıldıysa hiçbir şey olmaz. Sayısız gamepad kullandım ben. Genişletmek için tıkla... Dostum bahsettiğin tarihte sıfırı 700-750 lirayken 2. elinin 300'e satılması normal. Araba piyasası gibi düşün, sıfırların fiyatı artınca 2. ellerinde artıyor.