Artık her şey çok pahalı. Kredi kartı aidatına bile zor yetiyor. Alabileceğiniz pek bir şey yok. Biriktirmeniz veya durumunuz uygunsa Anneler Günü için hediye almanız en iyisi olur.
1MORE OMT AirFree Uzun Kullanım Testi Merhabalar, bugün amazon.com.tr üzerinden almış olduğum ''AirFree'' adlı TWS kulaklığı inceleyeceğim. Kimler almalı? Ben günlük hayatta şarkı dinleyen ve video izleyen biriyim bu yüzden gecikme konusunda sıkıntı yaşamadım fakat sık sık çevirim içi oyun...
www.technopat.net
Koleksiyon yapmaya başlamak istiyorsan para/pul koleksiyonuda yapabilirsin.
Orijinal ürün garantisiyle eski para, efemera ve kitap, nümismatik malzemeler, antika objeler, yağlı boya tablolar ve tüm sanat eserleri online koleksiyon mağazanız benimkoleksiyonum.com'da!
www.benimkoleksiyonum.com
Verilerini depolamak ve yeni işetim sistemleri kurmak için flash bellek alabilirsin.
Artık her şey çok pahalı. Kredi kartı aidatına bile zor yetiyor. Alabileceğiniz pek bir şey yok. Biriktirmeniz veya durumunuz uygunsa Anneler Günü için hediye almanız en iyisi olur.
Hediyeyi korumak için saklamak istemiş olabilir. Kolye kaybolabiliyor veya kırılabiliyor. Hediyenin kaybolması da hiç hoş olmaz. Maddi değil, manevi değeri önemli. Pahalı bir şey almak zorunda değilsiniz.
300 TL o kadar değersiz hale geldi ki yapacak pek bir şey yok gibi. Yine de hobine göre bir şeyler bakabilirsin. Ben genelde az param varsa ve alışveriş yapmak istiyorsam Akakçe gibi sitelerde geziniyorum fiyat performans bir şeyler buluyorum kendime. Ya da ne bileyim 300 TL’ye sinema konser gibi aktiviteler sığdırabilirsin ama sadece konseri dinler dönersin pek bir şey yiyip içemezsin sinemada da bir popcorn yersin hadi yine iyisin.