tommyangeloo Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #1 Bütçem 300 TL laptop kullandığım için kare, kaymayan mouse pad arıyorum. Rekabetçi oyunlarla işim yok hikayeli oyunlar oynuyorum.
Bütçem 300 TL laptop kullandığım için kare, kaymayan mouse pad arıyorum. Rekabetçi oyunlarla işim yok hikayeli oyunlar oynuyorum.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.270 Çözümler 2 5 Ağustos 2024 #2 Kaymayan mouse pad mi varmış en pahalısı bile altı tozlanınca kaymıyor mu?
Racoon Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 753 Makaleler 2 Çözümler 4 11 Ağustos 2024 #3 tommyangeloo dedi: Bütçem 300 TL laptop kullandığım için kare, kaymayan mouse pad arıyorum. Rekabetçi oyunlarla işim yok hikayeli oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Yusuf dikecin silahı dedi: Kaymayan mouse pad mi varmış en pahalısı bile altı tozlanınca kaymıyor mu? Genişletmek için tıkla... Xrades Black Uzi Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM - Fiyatı, Yorumları Xrades Black Uzi Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Kayması için zorlasam bile neredeyse kaymıyor bence sizde problem olabilir.
tommyangeloo dedi: Bütçem 300 TL laptop kullandığım için kare, kaymayan mouse pad arıyorum. Rekabetçi oyunlarla işim yok hikayeli oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Yusuf dikecin silahı dedi: Kaymayan mouse pad mi varmış en pahalısı bile altı tozlanınca kaymıyor mu? Genişletmek için tıkla... Xrades Black Uzi Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM - Fiyatı, Yorumları Xrades Black Uzi Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Kayması için zorlasam bile neredeyse kaymıyor bence sizde problem olabilir.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.270 Çözümler 2 11 Ağustos 2024 #4 Racoon dedi: Xrades Black Uzi Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM - Fiyatı, Yorumları Xrades Black Uzi Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Kayması için zorlasam bile neredeyse kaymıyor bence sizde problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu marka kullanmadım bilmiyorum.
Racoon dedi: Xrades Black Uzi Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM - Fiyatı, Yorumları Xrades Black Uzi Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Kayması için zorlasam bile neredeyse kaymıyor bence sizde problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu marka kullanmadım bilmiyorum.
Racoon Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 753 Makaleler 2 Çözümler 4 11 Ağustos 2024 #5 Yusuf dikecin silahı dedi: Bu marka kullanmadım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... En pahalısı dediğiniz için cevap verdim aslında çünkü attığım fiyat olarak en pahalı mousepadlere yakın bile değil.
Yusuf dikecin silahı dedi: Bu marka kullanmadım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... En pahalısı dediğiniz için cevap verdim aslında çünkü attığım fiyat olarak en pahalı mousepadlere yakın bile değil.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.270 Çözümler 2 12 Ağustos 2024 #6 Racoon dedi: En pahalısı dediğiniz için cevap verdim aslında çünkü attığım fiyat olarak en pahalı mousepadlere yakın bile değil. Genişletmek için tıkla... Oyun için olmayan kaymayan bir marka var mı bildiğiniz.
Racoon dedi: En pahalısı dediğiniz için cevap verdim aslında çünkü attığım fiyat olarak en pahalı mousepadlere yakın bile değil. Genişletmek için tıkla... Oyun için olmayan kaymayan bir marka var mı bildiğiniz.
Racoon Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 753 Makaleler 2 Çözümler 4 12 Ağustos 2024 #7 Yusuf dikecin silahı dedi: Oyun için olmayan kaymayan bir marka var mı bildiğiniz. Genişletmek için tıkla... Yani oyun için değilse neden markayı önemsiyorsunuz ve 1000-2000 lira gibi rakamlar verirsiniz bilmiyorum ama marka olarak SteelSeries Glorious Razer ve Wraith sitesine bakabilirsin daha çok marka vardır eminim aklıma bunlar geldi.
Yusuf dikecin silahı dedi: Oyun için olmayan kaymayan bir marka var mı bildiğiniz. Genişletmek için tıkla... Yani oyun için değilse neden markayı önemsiyorsunuz ve 1000-2000 lira gibi rakamlar verirsiniz bilmiyorum ama marka olarak SteelSeries Glorious Razer ve Wraith sitesine bakabilirsin daha çok marka vardır eminim aklıma bunlar geldi.
Swearr Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 502 Çözümler 2 12 Ağustos 2024 #8 Racoon dedi: Xrades Black Uzi Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM - Fiyatı, Yorumları Xrades Black Uzi Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Kayması için zorlasam bile neredeyse kaymıyor bence sizde problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Halı mı bu? (Mmmiş görmedim)
Racoon dedi: Xrades Black Uzi Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM - Fiyatı, Yorumları Xrades Black Uzi Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Kayması için zorlasam bile neredeyse kaymıyor bence sizde problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Halı mı bu? (Mmmiş görmedim)
Racoon Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 753 Makaleler 2 Çözümler 4 12 Ağustos 2024 #9 Swearr dedi: Halı mı bu? (Mmmiş görmedim) Genişletmek için tıkla... O boyuttaki halı keşke 350 lira olsa.
Swearr dedi: Halı mı bu? (Mmmiş görmedim) Genişletmek için tıkla... O boyuttaki halı keşke 350 lira olsa.