300 TL kartlık cüzdan önerisi

Makaleler
4
Daha fazla  
Çıt çıt ya da mıknatıs olmasını tercih ederim. Bütçeyi alabilirim biraz. Mümkünse kullandığınız ürünleri önermenizi rica ediyorum.

Puma Cüzdan

Modica Cosmos Cüzdan
(Bu çalışmadı nedense link https://www.amazon.com.tr/Modica®-Cosmos-Hakiki-Pisotlu-Kahverengi/dp/B09YHM1HKT/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 )

Ya da bir çılgınlık yapıp bir pazarı dolaşarak alabilirsiniz. İyi bir tane seçerseniz gayet güzel ve kaliteli oluyorlar. Rahat rahat 2 yıl götürebilirler. (Cüzdanların pazardaki son fiyatını bilmiyorum) Yukarıda paylaştığım iki cüzdandan Puma olanını bir arkadaşım, Modica'yı ise babam kullanıyor. İkisi de güzel ve şık duruyor.

Merhaba, modica cüzdanı almayı düşünüyorum da hala önerir misiniz? Benim için ince ve uzun ömürlü olması önemli. Ortalama 6-7 kart ve biraz nakit taşırım

Merhaba, modica cüzdanı almayı düşünüyorum da hala önerir misiniz? Benim için ince ve uzun ömürlü olması önemli. Ortalama 6-7 kart ve biraz nakit taşırım
Evet, zaten 8 kart bölmesi var cüzdanın. Çok yüklü miktarda nakit yoksa yeterli olacağını düşünüyorum. Dikişlerinde bazı sıkıntılar olabilir kart sokarken ceplere onun haricinde bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

Sipariş verdim bakalım yarın elimde olacak. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…