300 TL Kasa Önerisi

Karizarezz

Megapat
Yer
Afyon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bütün bilgisayar parçalarını sipariş verdim ve bir tek kasa kaldı. Normalde seçimim P400S olacaktı fakat sistem parçalarına fazla para verince kasaya az bir bütçe kaldı. Dark N10, Dark N10 Advanced, Corsair 270R, Aerocool Aero-800, Zalman Z3 Plus... Çok fazla tercih var bunlardan hepsini araştırıyorum 5 fanla gelmesi ve sağladığı imkanlar bakımından Dark N10 Advanced düşünüyorum şu an. Siz ne önerirsiniz ve bunlar haricinde önerdiğiniz başka kasa var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Jira Böyle bir konu daha açılmıştı yakın zamanda ve sen çok güzel bir kasa önermiştin. Ben de onu arıyordum hem arkadaşa yardım etmek amacıyla hem de bana yardım etmek amacıyla o kasayı hatırlıyorsan yazar mısın buraya? Çok hoşuma gitmişti almayı düşünüyorum.

Powerboost hakkında hiç araştırma yapmadım ona bakacağım fakat 270r tek fanla geliyor ve Dark N10 Advanced ile arasında yaklaşık 80-90 TL fiyat oynuyor. 270r aldığım zaman ekstra fan almam lazım mı ve aradaki fiyat farkına değer mi?
FSP hakkında CMT110A modeline bakmıştım ve ön paneli peteksi yapıdaydı, bunda değil. Hangisi daha iyi modeldir?

bu herkez için değişir ben mesala ben sade seviyorum renkli sevmiyorum sen rgb seviyorsundur veya ışıklı seviyorsundur bu herkez için değişiktir ama ban göre cmt110a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…