300 TL kasa önerisi

Makaleler
14
Yer
Zhenhai, Zhejiang, China
Daha fazla  
Meslek
What am I? - I do not know...
300 TL maksimum çıkabilirim hava akışı güzel bir kasa önerir misiniz?
Sistemim; i3-7100 işlemci, 12 GB (8+4)2400MHZ RAM, Asus H110M-K anakart, Gigabyte Gaming RX 570 4 GB, Thermaltake Smart RGB 500W 80+ PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Dark N10 var gayet güzel kullanışlı bir kasa ama tipi hiç hoşuma gitmiyor. Tip önemli değilse alabilirsin genişlik, hava sirkülasyonu, kablolama güzel fakat tipi çirkin bence. Buradan bir arkadaş beyaza boyamıştı o şekilde beğendim güzel olmuştu.

Deep Cool Matrexx 55 E-atx / Atx / Mikro Atx / Mini-ıtx Siyah Ka - n11.com

SHARKOON M25-W-BLACK Pencereli Powersız 2xUSB3.0 ATX Siyah Kasa Kasa SHARKOON

Zalman N3 Zalman N3 Bilgisayar Kasası, Siyah Siyah: Amazon.com.tr
Benim tercihim Zalman N3 olurdu şan Amazon TR'de indirimde. Hava akışı olarak iyi bir kasa ve önü mesh, kendinden 3 adet ledli fan ile birlikte geliyor ve fan kontrolcüsü de var. Kablolama olarak yeterli boşluk var kablo geçirmek için olan yerlerde kauçuk da mevcut. Yan panelinden sisteminizi de izleyebilirsiniz. Açıkcası 240TL'ye bu özellikler ile alınabilir kılıyor ve Zalman kaliteli bir markanın, kaliteli modeli.

Konu günceldir önerilerinizi lütfen esirgemeyin kırmızı ledli olursa sevinirim ve gizli bölmesi. vatandan RAMPAGE REDSKY gördüm güzele benziyor biliyorum RAMPAGE alınmaz ama bütçeme göre dostum gibi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı