Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 29 Mayıs 2022 #1 Merhaba, 300, en fazla 350TL bütçe ile Gaming klavye ve mouse almak istiyorum, önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba, 300, en fazla 350TL bütçe ile Gaming klavye ve mouse almak istiyorum, önerilerinizi bekliyorum.
J J0X Femtopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #2 g203 öneririm knk vatanda 318 tl civarlarında olması lazım logitech zaten ben kullanıyorum gayet iyi @Mr.Ahmedov
g203 öneririm knk vatanda 318 tl civarlarında olması lazım logitech zaten ben kullanıyorum gayet iyi @Mr.Ahmedov
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 29 Mayıs 2022 #3 J0X dedi: g203 öneririm knk vatanda 318 tl civarlarında olması lazım logitech zaten ben kullanıyorum gayet iyi @Mr.Ahmedov Genişletmek için tıkla... Dostum klavyeye bütçe kalmıyor.
J0X dedi: g203 öneririm knk vatanda 318 tl civarlarında olması lazım logitech zaten ben kullanıyorum gayet iyi @Mr.Ahmedov Genişletmek için tıkla... Dostum klavyeye bütçe kalmıyor.
TosuNNauntz Centipat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 20 4 Haziran 2022 #4 Trust GXT 781 mouse için olabilir benim de kullandığım bir mouse hiçbir sorun yaşamadım örgü kablosu olmasıda kaymağıKlavyeye gelince Rampage Titan K9 diyebilirim 
Trust GXT 781 mouse için olabilir benim de kullandığım bir mouse hiçbir sorun yaşamadım örgü kablosu olmasıda kaymağıKlavyeye gelince Rampage Titan K9 diyebilirim 
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #5 Yukarıda önerilen Rampage ve Trust markalı ürünleri almanızı tavsiye etmem. GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Klavye olarak bunu önerebilirim. Mouse'da: Gamenote Ms1026 Kablolu Rgb Gaming Mouse Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Gamenote Ms1026 Kablolu Rgb Gaming Mouse Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Son düzenleme: 4 Haziran 2022
Yukarıda önerilen Rampage ve Trust markalı ürünleri almanızı tavsiye etmem. GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Klavye olarak bunu önerebilirim. Mouse'da: Gamenote Ms1026 Kablolu Rgb Gaming Mouse Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Gamenote Ms1026 Kablolu Rgb Gaming Mouse Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com