İyi geceler herkese. Toplam bütçem yaklaşık 300 TL üzerine çıkamam maalesef. Aklımda olan ürünler şunlar:
Klavye:
En ucuz GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz GameBooster GB-G69K Rainbow Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameBooster GB-G69K Rainbow Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 369,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gamenote klavyeyi herkes daha çok övmüş ancak klavyenin İngilizce olması biraz geri çekti beni. Çok sıkıntı yaratır mı? Sırf İngilizce olduğu için Game booster alsam pişman olur muyum?
Mouse:
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
En ucuz GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 224,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Mouse'u palm şeklinde kullanıyorum, elimin büyüklüğü normal. Rekabetçi oyunları severim ve ellerim çok çabul terler. Bu yüzden Sharkoon daha avantajlı diyebilir miyiz?
Mouse pad de bu:
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
70x30 veya 40x40 alacağım yani 40-50 TL buna gidecek.
Kısaca mouse+klavye için maksimum 250 TL var, 1 lira dahi çıkamam. Önerilerinizi bekliyorum.