300 TL klavye önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Zotac RTX 2060 OC Gaming OC Edition- Ryzen 5 2600 4.1 GHz- Gigabyte B450M S2H-Crucial Ballistix 16 GB (8x2) 3000 mhz cl 15- Kingston HyperX Fury 3D 480 GB-Samsung HD252HJ- Xigmatek Beast- X-Power 650W 80+ Gold
My Equipments
LG 24MK400H-B- SteelSeries Rival 3- Razer BlackWidow Elite- Cooler Master CH321- SteelSeries Qck Edge Medium- Dualshock 3- Hadron HD552
Öncelikle selamlar. Arkadaşlar dediğim gibi 300 TL klavye önerisi istiyorum. 10-15-20 TL kadar fiyat oynayabilir ama daha fazlası olmasın lütfen. Gamepower, Rampage falan önermeyin lütfen.
Klavyede aradığım kriterler;
*Ses sorun değil Blue Switch olabilir.
*Türkçe karakterlerin bulunması ve mümkünse büyük enter tuşu.
*Aydınlatma olması. (Piyasadaki her klavyede aydınlatma var neredeyse ama yine de yazdım.)
*Numpad olması ve anti-ghosting özelliğinin bulunması.

O paraya bulamazsın falan demek yerine bütçemi ne kadar arttırmam gerektiğini de söyleyebilirsiniz.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Enter tuşu ve bilek desteği benim için büyük rol oynuyor. Ama yine de teşekkür ederim. Bilek desteği yine çok beğendiğim bir klavye olursa es geçebilirim fakat enter tuşu kritik

Hocam o fiyata kaliteli mekanik bulmak zor kaliteli membrane düşünür müsünüz? Veya maksimum ne kadar çıkabilirsiniz fiyat olarak?
Mekanik hisli de olabilir. Oyun için kullanacağımdan tuşlara basarken çok tok hissetmek istediğim için mekanik veyahut mekanik hisli olması önemli. Klavyenin kalitesinden eminseniz 400 e çıkabilirim. Beni biraz zorlayacak öğrenci evinde 400 TL'lik klavye ama yapacak bir şey yok

Hocam bu klavye mekanik hisli falan da değil ama kalitesiz mekanik alacağınıza kaliteli bir markanın membrane bir klavyesini almanız daha hayırlı olur. Özellikle büyük Enter tuşu olan bunu bulabildim . İncelemesini bulabilirsem ekleyeceğim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
sesi bu şekilde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu da inceleme.
bu da ingilizce incelemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…