300 TL klavye önerisi

Madem geldiniz siz hangisini alırsınız 100 TL fark olmasına rağmen.
Fırsattan istifade.
Karışıklık olmuş ben cevaplaya bastım siz çıkmışsınız.

Cynosa Lite ile redragonun mekanik klavyesini diyorsanız ben olsam redragonu alırdım. Hayatımda hiç mekanik klavye kullanmadığım için bana da değişiklik olmuş olurdu. Siz şu an mekanik kullanıyorsanız membrana düşmeyin bece.

Cynosa Lite ile redragonun mekanik klavyesini diyorsanız ben olsam redragonu alırdım. Hayatımda hiç mekanik klavye kullanmadığım için bana da değişiklik olmuş olurdu. Siz şu an mekanik kullanıyorsanız membrana düşmeyin bece.
Şu an laptop klavyesini kullanıyorum. Eski olduğu için 4 tuş idi galiba basınca algılamıyor sonrasını. Yazarken çok zorluyor beni. Redragon 319 TL iken James Donkey 239 TL. Fiyat farkına sizce değecek mi?

Son düzenleme:
Şu an laptop klavyesini kullanıyorum. Eski olduğu için 4 tuş idi galiba basınca algılamıyor sonrasını. Yazarken çok zorluyor beni. Redragon 319 TL iken James Donkey 239 TL. Fiyat farkına sizce değecek mi?

Redragonun kalitesi JD den daha iyi fiyat farkına değer.

hocam buna bakın derim.

hocam buna bakın derim.
Asus olan mekanik değil galiba. Bloody olanda sadece turuncu yerler mekanik galiba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı