A AKYUZYUNUSEMRE Hectopat Katılım 30 Ekim 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2015 #1 Rahat ve harflerin altından ledli olan klavye arıyorum, tuşun etrafı değil harfin içinden de ışıklandırma olan bir klavye arıyorum. Bütçe 300 TL. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2015
Rahat ve harflerin altından ledli olan klavye arıyorum, tuşun etrafı değil harfin içinden de ışıklandırma olan bir klavye arıyorum. Bütçe 300 TL.
ErhanAW Hectopat Katılım 15 Şubat 2015 Mesajlar 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2015 #2 Şu ikisini buldum ama Steelseries bana çok sade geldi eğer o kadar sade istemiyorsan Tt öneririm. Steelseries Apex Raw (US) Beyaz Aydınlatmalı Oyuncu Klavyesi Fiyatı THERMALTAKE Tt eSPORTS Challenger Pro Oyuncu Klavyesi Türkçe Şu klavyenin de üsttekinden tek farkı led rengini program yardımıyla kendiniz belirleyebilmeniz. Thermaltake Tt eSPORTS Ultimate Oyuncu Klavyesi Fiyatı Son düzenleme: 2 Kasım 2015
Şu ikisini buldum ama Steelseries bana çok sade geldi eğer o kadar sade istemiyorsan Tt öneririm. Steelseries Apex Raw (US) Beyaz Aydınlatmalı Oyuncu Klavyesi Fiyatı THERMALTAKE Tt eSPORTS Challenger Pro Oyuncu Klavyesi Türkçe Şu klavyenin de üsttekinden tek farkı led rengini program yardımıyla kendiniz belirleyebilmeniz. Thermaltake Tt eSPORTS Ultimate Oyuncu Klavyesi Fiyatı