300 TL klavye önerisi

mba

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 100-300 lira bütçem var. Aydınlatması güzel, makrolu ve mümkünse mekanik bir klavye alacağım. Önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba. 100-300 lira bütçem var. Aydınlatması güzel, makrolu ve mümkünse mekanik bir klavye alacağım. Önerilerinizi bekliyorum.
2.El almayi düşnüyor musunuz? Düşünüyorsanız nerede yaşıyorsunuz?

önerim eğer maksimum 300 TL bütçeniz ise apex m400 almanız olacaktır eğer arttırısanız adata veya hp alabilirsiniz.
Everest rampage hydra r6 RGB alabilirsiniz şuan o klavye ile yazıyorum.
O bütçeye rampage önermek akıl karı değil hocam çöpe atmakla aynı şey olur.
2.El almayi düşnüyor musunuz? Düşünüyorsanız nerede yaşıyorsunuz?
O bütçeye daha iyisini bulsa dahi alınmaz o kadar güzel klavyeler varken.

Mekanik takıntınız yoksa Corsair k55 ya da Cooler master masterkeys lite tercih edebilirsiniz, ben blue switch sesini sevmediğim, daha sessiz bir kullanım aradığım için bu tür klavyelere yöneliyorum.

Kendi klavyem olan Apex M400'ü öneririm. Hali hazırda indirim var iken kaçırmayın derim. Onun dışında alternatif olarak Cooler Master Quickfire Ultimate Brown Switch modeli mevcut. Tavsiye ederim.
M400 Iyi ama sadece mavi mi yanıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…