300 TL klavye önerisi

M4fi

Centipat
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce Gamepower alıp salaklık ettim. Şimdi ise klavye önerisi arıyorum, 300 TL bütcem var. Aklımda Cooler Master Quickfire XT veya Razer Cynosa var. Ama Redragon Kumara diye bir klavye gördüm ilk defa denk geldim bu markaya. İstedigim gibi numlock tarafı yok ve Blue switch var o açıdan dikkatimi çekti. Sizce risk alıp Redragon markasını mı denemeliyim yoksa bilindik olan Cooler Master, Razer gibi markalara mı yönelmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum.

Farklı klavye önerilere de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepower klavyenizi ne oldu? Sadece merak ettim.

Eğer sessiz ve ışığa gerek yok
Gigabyte Force K83 bakabilirsiniz.

K83 Cherry MX Red switch kullanıyor eğer bir mekanik klavye alıcaksanız Cherry MX sıkıntı yok.

Ama ben ışıklı olsun, RGB olsun isterseniz Trust Gxt 890 Cuda bakabilirsiniz. Kendim Trust Gxt 880 kullanıyorum biraz önyargılı aldım ve 2 sene kullanım önyargı diye bir şey kalmadı.

Gamepower klavye de red switch ti .Kargodan geldi 3 pc de denedim çalışmadı geri yolladım garantiye.1 ay sonra tekrar geldi şimdi ise kafasına göre esc,t,enter gibi tuşlara basıyor.Red switch istemiyorum ama klavye bulamazsam k83 alıcam .

Şimdi fark ettim Kingston olan mekanik yazıyor ama değil, haberiniz olsun.
Ben sizin yerinizde olsam Amazon'dan ASUS Cerberus alırdım. Hem RGB'si var, hem red/blue switch var, hem de kaliteli. Üstelik Turkcell'de 830 TL'ye satılıyor, arkadaşlara hava atarsınız. Yerlerse tabii

60 TL daha koyarsan Logitech G213 Prodigy bakabilirsin ve üstte arkadaşın attığı linklerde güzel ürünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…