Rampage KB-R28 Blade Plus Blue Switch Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavye Gri - Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Memchanical TR Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
K83 aldıktan sonra tuşlarda silinme yaşayabilirsiniz, forumda yaşayan üyelerimiz mevcut.
Aradığın özellikler neler ? Kalite istiyorsan G213 Prodigy önerebilirim fakat mekanik klavye değil. Anti ghosting bulunuyor klavyede. Rgb desteği de mevcut.
Steelseries Apex 150 der geçerim. Ben şuan kullanıyorum mekanik değil ama 21 tuşa kadar yanlış hatırlamıyorsam Anti-Ghosting (aynı anda maksimum algılanabilen tuş sayısı) özelliği var. Steelseries Engine 3 uygulaması ile senkron çalışabiliyor. Windows Lock imkanı var. Özellikle FPS oyunlarda çok güzel performansı var. Basma hissiyatı da oldukça güzel. Ama sana asıl tavsiyem gerekirse bir gününü ayır teknoloji marketleri gez, hangisini beğenirsin orası sana kalmış belki bana göre güzel ama sana göre kötü. Hoşuna giden birşey oldu atıyorum A klavyesi fiyatı 340 TL, marka modelini not al ve internette araştır en uygununu, öyle al. Baktın mağaza da daha ucuz ordan alırsın