300 TL Klavye Tavsiyesi

borkedman

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, 300 TL bütçem var maksimum o yüzden üstüne çıkmayacak şekilde önerilerinizi bekliyorum. Ben 2 model beğendim,

Fazla FPS oyunu oynamıyorum, oynarsam da PUBG veya COD, BF gibi oyunlar oluyor.

Gayet memnunum.

K83 aldıktan sonra tuşlarda silinme yaşayabilirsiniz, forumda yaşayan üyelerimiz mevcut.

Aradığın özellikler neler ? Kalite istiyorsan G213 Prodigy önerebilirim fakat mekanik klavye değil. Anti ghosting bulunuyor klavyede. Rgb desteği de mevcut.

Steelseries Apex 150 der geçerim. Ben şuan kullanıyorum mekanik değil ama 21 tuşa kadar yanlış hatırlamıyorsam Anti-Ghosting (aynı anda maksimum algılanabilen tuş sayısı) özelliği var. Steelseries Engine 3 uygulaması ile senkron çalışabiliyor. Windows Lock imkanı var. Özellikle FPS oyunlarda çok güzel performansı var. Basma hissiyatı da oldukça güzel. Ama sana asıl tavsiyem gerekirse bir gününü ayır teknoloji marketleri gez, hangisini beğenirsin orası sana kalmış belki bana göre güzel ama sana göre kötü. Hoşuna giden birşey oldu atıyorum A klavyesi fiyatı 340 TL, marka modelini not al ve internette araştır en uygununu, öyle al. Baktın mağaza da daha ucuz ordan alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…