300 TL Mekanik Klavye Önerisi

Hasan_Hüseyin

Hectopat
Merhabalar. Ben bir mekanik klavye satın almak istiyorum, fakat karar veremiyorum. İnternetteki bilgiler çok karışık; bir kişi diyor X markadan satın al. Diğer bir kişi diyor İşte o markanın switchleri kopya Z markası al. Çok karışık. Acaba sizin öneriniz nedir? 300 TL yerine en fazla 250 TL olsa daha iyi olur çünkü 300 TL harcamak için bütçemi zorlamam lazım.

Edit: Gigabyte Force K83 Cherry MX Mekanik Red Switch İng Q Gaming Klavye - incehesap.com
Bu klavye nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:

RGB olması şart değil. Sadece RGB olursa mouse ile uyumlu olacak. Sizin gönderdiğiniz ürün de güzel ancak ikisinin arasında kaldım

RGB olması şart değil. Sadece RGB olursa mouse ile uyumlu olacak. Sizin gönderdiğiniz ürün de güzel ancak ikisinin arasında kaldım

Merhaba, detaylı fikir vermesi açısından Sharkoon PureWriter RGB ürünün kutu açılımı videosunu aşağıdaki linkteki videodan izleyebilirsiniz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…