300 TL Mekanik Klavye Önerisi

Paranıza yazık olur diye düşünüyorum. Eğer mekanik olmasada RGB olsun diyorsan Cooler Master Masterkeys Lite var mekanik hisli ve mekanik hissi Çin'de üretilen kalitesiz switchlerden çok daha iyi diye duydum.

Onlar gibi olmasada bir Steelseries,Logitech, Cooler Master seviyesinde değil. Zaten kullandığı switchler outemu red ama outemu olsun mekanik olsun diyorsan alabilirsin.

Hocam RGB olmazsa olmazınız ise biraz daha bekleyin bütçeyi arttırı, istediğin özellikteki klavyeler 400 TL'den başlıyor. Bence biraz daha bekleyin önümüzdeki ay sonu Black Friday indirimleri de başlayacak.

29 Kasım'da başlıyor sanırım.

Fazla abartıyorsunuz OUTEMU switch olayını bence Çin'den alınıp isim basılan bir klavye değilse OUTEMU switch kullanıyor olan bir klavye alınabilir.

Trust Gxt 890 kullananlar memnun ve Gamepower, Rampage gibi rakiplerine göre daha iyi bir klavye.
Bütçenizi 30₺ daha attırabilirseniz şunu öneriyorum.
Stok yok.

Trust'a merdiven altı, çakma switch kullanıyor diyen arkadaşı dinleme. Trust Hollanda menşeili bir marka. Kötü ürünleri de mevcut ama bu ürününü ben de kullanıyorum ve gayet iyi. SGK3'te güzel klavyedir. K83'ün ışıksız olma problemini geçtim üstünde ki yazılar siliniyor. Klavyeye bakmadan yazan biri değilseniz çok ve çok sıkıntı yaratır. Malzeme kalitesi de plastik diye biliyorum. Trust GXT 890 Cada öneririm ben.

Outemu switche çakma klon derken neyi kastetmiş anlamadım. Bu switchi Cooler Master CK350 modelinde kullanıp 350 TL fiyat biçerken sıkıntı yok ama düşük markalar kullanınca hemen kötülemeye çalışıyorlar. Takılmayın.

Ayrıca bu fiyata mekanik klavyeler sürüyle mevcutken istediği kadar kaliteli olsun membran klavye almam.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videonun 6:30-8.15 arasını izlerseniz anlarsınız. Çinliler kaliteli yapamadıkları için kalitesiz üretmiyorlar herhalde. Parayı veren düdüğü çalar mantığı bu klavyeyle CK350 arasında büyük fark var.

CK350 sadece ışıklandırma renkleri, malzeme kalitesi (çok az, Trust GXT 890 metal-plastik, CK350 Alüminyum metal) olarak daha iyi. Daha programı yok. Ayrıca anlamadın sanırım. Trust GXT 890 ile CK350 aynı switch markasını kullanıyor. O klavyeye 350 TL vermek yerine 50 TL daha verip K68 Red almak var. Bence mesaj kasmak için yazmayın. Sonra konu sahibi arkadaş hüsrana uğrayacak. Tuş takımları bile aynı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…