matrokor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 701 Çözümler 4 18 Nisan 2023 #1 Mikrofonun ön planda olduğu bir kulaklık arıyorum. Bütçe maksimum 100 TL aşılabilir. Kulaklıktan beklentilerim: Standart bir ses kalitesi. Karşıya sesimi cızırtısız göndermesi.
Mikrofonun ön planda olduğu bir kulaklık arıyorum. Bütçe maksimum 100 TL aşılabilir. Kulaklıktan beklentilerim: Standart bir ses kalitesi. Karşıya sesimi cızırtısız göndermesi.
desertRüzgar Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #3 JBL T-110 eğer kulak içi istiyorsan. Mikrofonu gerçekten mükemmel ve ayrıca sinirlendiğinde mikrofonu ağzına alıp bağırırsan Vechiron a dönebiliyorsun.
JBL T-110 eğer kulak içi istiyorsan. Mikrofonu gerçekten mükemmel ve ayrıca sinirlendiğinde mikrofonu ağzına alıp bağırırsan Vechiron a dönebiliyorsun.
BRKEND Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 318 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #4 JBL T-110 öneririm.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.354 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #5 matrokor dedi: Mikrofonun ön planda olduğu bir kulaklık arıyorum. Bütçe maksimum 100 TL aşılabilir. Kulaklıktan beklentilerim: Standart bir ses kalitesi. Karşıya sesimi cızırtısız göndermesi. Genişletmek için tıkla... Sharkoon RUSH ER3.
matrokor dedi: Mikrofonun ön planda olduğu bir kulaklık arıyorum. Bütçe maksimum 100 TL aşılabilir. Kulaklıktan beklentilerim: Standart bir ses kalitesi. Karşıya sesimi cızırtısız göndermesi. Genişletmek için tıkla... Sharkoon RUSH ER3.