Bütçeyi 300 belirlememin sebebi eğer düzgün bir modem bulamazsam 305 TL'ye gene aynı bozulan modemden alacak olmam. Ama genede fikriniz için teşekkür ederim.
ZyXEL dediğiniz ZyXEL VMG1312-T20b sanırım yorumlarını kontrol ettiğimde Wi-Fi gücü çok düşük gibi yorumlar bulunuyor. Eğer daha önce denediyseniz fikrinizi alabilir miyim?
ZyXEL VMG1312-T20B VDSL2 - ADSL2+ 4 Port Kablosuz USB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
ZyXEL VMG1312-T20B VDSL2 - ADSL2+ 4 Port Kablosuz USB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Hocam Zyxel markasının pahalı ürünleri güzel oluyor bu ürünler biraz iyi olmayabilir. Türknet'in sattığı VMG8623 T50B tarzı ürünleri güzel. Size önerim varsa bütçe Omni DSL alın. Sizi pişman etmez.
Hocam ben de bu modemi almayı düşünüyorum bütçemi çok aşmak istemiyorum ama sence üstüne 200 tl koyup keenetic extra dsl alsam verdiğim paraya değer mi ?
Arkadaşıma aldım 95 m2 evde 2.4 GHz ile güzel bir internet yaydığını söyledi kendisi memnun 5GHz mevcut değil. F/P çok iyi normalde 288 TL değil fiyat araştırması yaparsanız kaçırmazsınız güzel ürün bilinir marka.