zalf430 Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 871 Çözümler 3 29 Haziran 2021 #1 Türk Telekom'un 58 Mbps download 8 upload VDSL2 internetini kullanıyorum. QoS destekli ve mu-mimo özelliği olan bir modem almayı düşünüyorum. 5GHz de olursa güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum. Şu an kullandığım modem: Modem Fiyatları & Modelleri (ADSL, VDSL) | Türk Telekom Evde yüksek hızlı internet ve kaliteli modemler Türk Telekom güvencesiyle! Kesintisiz bağlantının keyfini sürmek için ideal çözümlerimiz var. bireysel.turktelekom.com.tr Almayı düşündüğüm modemler: https://www.hepsiburada.com/tenda-v300-300mbps-vdsl-adsl2-usb-port-2x5dbi-anten-modem-router-p-hbv000003z1lb Xiaomi Mi Router AX1800 Router Xiaomi Mi Router AX1800 Router detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com n11 - 10 Üzerinden 11'lik Alışveriş Deneyimi Cep telefonu, TV, bilgisayar, saat, moda, bisiklet, kitap ve dahası uygun fiyatlar ile online alışveriş sitesi n11'de! m.n11.com Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR 300 Mbps VDSL2 Modem Fiyatı, Yorumları - Trendyol Keenetic Omni DSL N300 2x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB 4xFE VDSL2/ADSL2+ Fiber Mesh WiFi Modem Router yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com
Türk Telekom'un 58 Mbps download 8 upload VDSL2 internetini kullanıyorum. QoS destekli ve mu-mimo özelliği olan bir modem almayı düşünüyorum. 5GHz de olursa güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum. Şu an kullandığım modem: Modem Fiyatları & Modelleri (ADSL, VDSL) | Türk Telekom Evde yüksek hızlı internet ve kaliteli modemler Türk Telekom güvencesiyle! Kesintisiz bağlantının keyfini sürmek için ideal çözümlerimiz var. bireysel.turktelekom.com.tr Almayı düşündüğüm modemler: https://www.hepsiburada.com/tenda-v300-300mbps-vdsl-adsl2-usb-port-2x5dbi-anten-modem-router-p-hbv000003z1lb Xiaomi Mi Router AX1800 Router Xiaomi Mi Router AX1800 Router detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com n11 - 10 Üzerinden 11'lik Alışveriş Deneyimi Cep telefonu, TV, bilgisayar, saat, moda, bisiklet, kitap ve dahası uygun fiyatlar ile online alışveriş sitesi n11'de! m.n11.com Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR 300 Mbps VDSL2 Modem Fiyatı, Yorumları - Trendyol Keenetic Omni DSL N300 2x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB 4xFE VDSL2/ADSL2+ Fiber Mesh WiFi Modem Router yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com