E Eden Dust Ziyaretçi 20 Ağustos 2016 #11 Cr4T1v3 dedi: 5MS GTG Yazıyor ama çok fark eder mi ? Bir yerde 25 MS Black to white olduğunu okudum, 25 ms yüksek bir değer Genişletmek için tıkla... 5 MS bir monitör. Hertz değeri az olduğu için pek fark edemezsin.
Cr4T1v3 dedi: 5MS GTG Yazıyor ama çok fark eder mi ? Bir yerde 25 MS Black to white olduğunu okudum, 25 ms yüksek bir değer Genişletmek için tıkla... 5 MS bir monitör. Hertz değeri az olduğu için pek fark edemezsin.
Cr4T1v3 Kilopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2016 #12 Vatan Bilgisayar online mağazalara göre fazla pahalı satmıyor mu ? Siz kaç paraya aldınız, 380 TL'ye bulabiliyorsunuz internette.
Vatan Bilgisayar online mağazalara göre fazla pahalı satmıyor mu ? Siz kaç paraya aldınız, 380 TL'ye bulabiliyorsunuz internette.
E Eden Dust Ziyaretçi 20 Ağustos 2016 #13 Cr4T1v3 dedi: Vatan Bilgisayar online mağazalara göre fazla pahalı satmıyor mu ? Siz kaç paraya aldınız, 380 TL'ye bulabiliyorsunuz internette. Genişletmek için tıkla... 400 TL'ye satın aldım. Tanıdık vardı benim indirim yapıverdi. İnternet sitesiyle hiç uğraşamam valla.
Cr4T1v3 dedi: Vatan Bilgisayar online mağazalara göre fazla pahalı satmıyor mu ? Siz kaç paraya aldınız, 380 TL'ye bulabiliyorsunuz internette. Genişletmek için tıkla... 400 TL'ye satın aldım. Tanıdık vardı benim indirim yapıverdi. İnternet sitesiyle hiç uğraşamam valla.