Gaming mouse istiyorum. Kablosuz olursa daha iyi olur. Rampage RM 622W modeline karar verdim. Sizce nasıl? En fazla 300 liraya kablolu-kablosuz nasıl fareler alabilirim? Önerilerinizi bekliyorum. (Elim biraz küçük.)
En ucuz HyperX Pulsefire Raid Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Raid Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz HyperX Pulsefire Raid Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Raid Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
300 liraya Wireless istemek saçma olmuş çünkü o fiyata alacağın Wireless'de kopma yaşarsın.
Viper Mini veya DeathAdder V2 Mini'ye baksan daha mantıklı.
300 liraya Wireless istemek saçma olmuş çünkü o fiyata alacağın Wireless'de kopma yaşarsın.
Viper Mini veya DeathAdder V2 Mini'ye baksan daha mantıklı.